ΓΑΜΟΣ ΒΑΦΤΙΣΗ

4+1 ιδέες για τον στολισμό της βάφτισης!


31 Ιανουαρίου 2016

butterfly-vaptism-ka17733.jpg

Δείτε τη βάφτιση του μικρού σας... αλλιώς: ξεφύγετε από τα συνηθισμένα με τις πρωτότυπες και μοντέρνες ιδέες που σας προτείνουμε.

Λατρεύετε το μικρό σας και κοντεύει η ώρα που θα κάνει τη βουτιά του στην κολυμπήθρα, αλλά δε θέλετε να μπείτε στο καλούπι της... κοινοτυπίας που συνοδεύει συνήθως τον στολισμό του τραπεζιού της βάφτισης; Ευτυχώς για εσάς, υπάρχει λύση να προσπεράσετε τα αεροπλάνα, τις πεταλούδες, τους ήρωες των παιδικών ταινιών και των παραμυθιών και, παράλληλα, να αφήσετε τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους σας! Παρακάτω, άλλωστε, θα βρείτε 5 προτάσεις για το στολισμό του τραπεζιού της βάφτισης που ξεφεύγουν από τα κλασικά και τα συνηθισμένα.

Χρησιμοποιήστε ως πηγή έμπνευσης το τραπεζομάντηλο Επιλέξτε ένα χαρούμενο, πολύχρωμο και κομψό τραπεζομάντηλο (π.χ. φλοράλ) και στολίστε το τραπέζι σας με βάση αυτό. Πώς; Επιλέξτε σερβίτσια και διακοσμητικά αξεσουάρ ταιριαστά με ή εμπνευσμένα από το βασικό χρώμα του. Για να δώσετε ένα πιο παραμυθένιο, παιχνιδιάρικο και γλυκό τόνο στον στολισμό σας, πλαισιώστε το τραπέζι με χάρτινα φαναράκια σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, χαριτωμένες μινιατούρες και κομψές ανθοσυνθέσεις.

thehomeissue_baptism002

Παίξτε σοφιστικέ Όταν σκέφτεστε τη λέξη «βάφτιση», ο νους σας πάει σε ροζ και γαλάζιες συνθέσεις, σωστά; Κι όμως μπορείτε να σπάσετε την παράδοση που επιμένει σε αυτά τα δύο χρώματα χωρίς να βγείτε από το φάσμα της διαχρονικότητας. Τολμήστε λοιπόν να παίξετε με το ασπρόμαυρο στον στολισμό για το τραπέζι της δεξίωσης. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός, μάλιστα, θα αναδειχθεί αν εντάξετε κίτρινες ή χρυσές λεπτομέρειες στα σερβίτσια και τα διακοσμητικά αξεσουάρ σας.

thehomeissue_baptism005

Σκεφτείτε γεωμετρικά Μερικές φορές, η απλότητα κερδίζει τις εντυπώσεις! Με δεδομένο μάλιστα ότι η γεωμετρία και τα γεωμετρικά σχήματα αποτελούν μια από τις πιο hot διακοσμητικές τάσεις για φέτος, εμείς σας προτρέπουμε να τη φέρετε και στη βάφτιση του μικρού σας: από το τραπεζομάντηλο και τα βάζα μέχρι τις χαρτοπετσέτες και τις γιρλάντες! Αν μάλιστα, επιλέξτε τη μονοχρωμία και αποφασίσετε να συνδυάσετε διαφορετικές αποχρώσεις του κεντρικού χρώματος που έχετε διαλέξει για τη βάφτιση (μπλε, γαλάζιο, ροζ, κίτρινο, κ. ά.), τότε θα κερδίσετε (κι) έξτρα πόντους κομψότητας!

thehomeissue_baptism004

Χαράξτε (διαφορετική) πορεία Είναι γεγονός ότι το ναυτικό στιλέχει την τιμητική του το καλοκαίρι: από τη διακόσμηση του σπιτιού μέχρι τα ρούχα που φοράμε και τις κοινωνικές εκδηλώσεις. Αν, λοιπόν, στο πρόσωπο του μικρού ή της μικρής σας βλέπετε ένα λαμπρό μέλλον... κοντά στο νερό δεν έχετε παρά να εντάξετε το θαλασσινό στιλ στον στολισμό της βάφτισής του. Εμείς, ωστόσο, σας προτείνουμε να το πάτε λίγο... παραπέρα και να παίξετε με πιο απαλές αποχρώσεις του μπλε και του ροζ. Τέλος, για ένα πιο κομψό, πολυτελές και φρέσκο αποτέλεσμα, προτιμήστε να συνδυάσετε τις ναυτικές ρίγες με ρουστίκ και πρωτότυπα διακοσμητικά αξεσουάρ, όπως είναι τα ξύλινα βάζα, τα κοράλλια και τα σερβίτσια με αμμοβολή.

thehomeissue_baptism003

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.