ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Tips για το ιδανικό μακιγιάζ γάμου


9 Απριλίου 2013

Μικρά μυστικά για ένα τέλειο αποτέλεσμα με διάρκεια.

Εκείνη την ημέρα όλα πρέπει να είναι άψογα επάνω σας. Μην ξεχνάτε ότι το μακιγιάζ είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να προσέξετε. Θα αποτυπωθεί σε εκατοντάδες φωτογραφίες που θα έχετε για μία ζωή, θα σας δουν όλοι σας οι καλεσμένοι, θα θέλετε πάνω από όλα εσείς να είστε εντυπωσιακές. Μερικές συμβουλές λοιπόν που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι οι εξής:

Διαλέξτε ένα primer: Θα σας ενυδατώσει και θα προετοιμάσει την επιδερμίδα σας για το μακιγιάζ. Επιλέξτε το ανάλογο που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σας και τοποθετήστε το πριν από τη βάση. Είναι ένα προϊόν που χαρίζει επιπλέον διάρκεια στο make up look σας.

Αποφύγετε τις υπερβολές: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δείχνετε σαν να έχετε σοβά επάνω σας ή οι βλεφαρίδες σας να έχουν δέκα στρώσεις μάσκαρα. Όλα με μέτρο, αποφύγετε τα λάθη του μακιγιάζ.

Η σωστή βάση: Είναι αυτή που θα σας χαρίσει ένα άψογο αποτέλεσμα και μία τέλεια επιδερμίδα. Επίσης θα συγκρατήσει δάκρυα και ιδρώτα και δε θα χαλάσει το μακιγιάζ σας, δεν θα τρέξει η μάσκαρα, δεν θα σπάσει η βάση.

Μην αμελήσετε τις λάμψεις: Ταιριάζουν τέλεια στο νυφικό μακιγιάζ σας και σας χαρίζουν ένα λαμπερό αποτέλεσμα που είναι ιδανικό για την εμφάνιση της μεγάλης εκείνης ημέρας.

Ενυδατώστε τα χείλη: Πριν το κραγιόν επιλέξτε να ενυδατώσετε τα χείλη σας για να στρώσει καλύτερα το κραγιόν και να κρατήσει παραπάνω. Βέβαια να ξέρετε ότι θα χρειαστεί να το ανανεώσετε.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.