ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Κρατήστε ζωντανές τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας


8 Μαΐου 2014

Με τη Mindart Photography.

Η εταιρία φωτογραφίας, Mindart, με βασικούς συντελεστές τη Δέσποινα Κρεμαστιώτη, τον Σωτήρη Σταμπουλίδη και την Όλγα Κρεμαστιώτη αλλά και καταξιωμένους φωτογράφους ως συνεργάτες επιχειρεί να προσεγγίσει τους πρωταγωνιστές της ημέρας του γάμου μέσα από εικόνες που διηγούνται όμορφες ιστορίες, τονίζουν χαρακτήρες και δεν καταγράφουν απλά τα γεγονότα. Οι άνθρωποι κι οι καταστάσεις είναι αυτοί που φτιάχνουν εκείνη τη μέρα κι η ομάδα της Mindart με σύμμαχο την τεχνολογία προχωράει σε μία απεικόνιση με χαρακτήρα που αποδεικνύει ότι η Φωτογραφία είναι Τέχνη.

Η Mindart θα βρίσκεται κοντά σας για να απαθανατίσει τα συναισθήματα όχι μόνο την ώρα της προετοιμασίας δίπλα στους δικούς σας ανθρώπους, αλλά και σε location την ίδια μέρα μετά το γάμο ή την επόμενη, που θα είστε πιο χαλαρές κάνοντας μαζί το χρόνο πιο δημιουργικό.

Η σύλληψη της στιγμής, μια κίνηση, ένα αυθόρμητο χαμόγελο, όλα μπορούν να αποτελέσουν ένα τέλειο κάδρο με το φως να δημιουργεί αριστοτεχνικά και να αναδεικνύει την ατμόσφαιρα με τον καλύτερο τρόπο.

[gallery-336537]

Info:  Mindart Αγγέλου Μεταξά 27-29, Εμπ. Κέντρο Eurocenter, 16674 - Γλυφάδα. T +30 210 89 85 041 F +30 210 89 85 042 M +30 6947 947 354 E [email protected] www.mindartphotography.com www.mindart.gr Facebook: www.facebook.com/MindartPhotographyAthens Twitter: twitter.com/MindartPhoto

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.