ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Packandshow.com: Γνωρίστε το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα


24 Σεπτεμβρίου 2014

Κάθε φορά που κάποιος οργανώνει έναν γάμο, μία βάφτιση ή οποιοδήποτε event ένα από τα βασικά που πρέπει να σκεφτεί είναι ο στολισμός. Το κατάλληλο decor κάνει τη μέρα αυτή ξεχωριστή και μεταδίδει στη ατμόσφαιρα τα συναισθήματα που θέλει ο καθένας να κυριαρχήσουν. Η Pack & Show το ξέρει καλά και έχει τη λύση ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς.

Με πολύχρονη εμπειρία -αφού λειτουργεί από το 1982 μέχρι και σήμερα- η εταιρία Pack & Show  και έχει ως κύριο αντικείμενό της την εμπορία προϊόντων décor και διακόσμησης, ειδών γάμου και βάπτισης αλλά και γενικότερα εποχιακών προϊόντων, καταφέρνοντας σήμερα να αγγίζει τα 30000 διαφορετικά είδη .

Εξαιτίας της συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας των προϊόντων της αλλά και της μεγάλης ποικιλίας, η εταιρία Pack&Show εξακολουθεί να δημιουργεί, να πρωτοπορεί, να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται.

Τώρα, μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο και πλήρες ανανεωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα packandshow.com για να βρείτε πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας καθώς επίσης λύσεις και προτάσεις για μια βάπτιση βγαλμένη από παραμύθι. Το packandshow.com δε σταματά εκεί αφού σας παρέχει τη δυνατότητα να βρείτε προτάσεις για décor βιτρίνας και σπιτιού καθώς και υλικά συσκευασίας για κάβες, ζαχαροπλαστεία και ανθοπωλεία.

Πάρτε μια μικρή γεύση από τις παρακάτω εικόνες:

[gallery-380500] Social Media: Facebook: Pack & Show Twitter: @packandshow Pinterest: packandshow Instagram: @packandshow YouTube: packandshow  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.