ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Όμορφες προτάσεις διακόσμησης


26 Σεπτεμβρίου 2014

MK45011.jpg

Για έναν γάμο που θα μείνει αξέχαστος!

Η διακόσμηση της εκκλησίας αλλά και της δεξίωσης είναι απαραίτητη για την ημέρα του γάμου σας. Πρέπει να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο στιλ και να βασιστείτε πάνω σε αυτό για την επιλογή των λουλουδιών αλλά και των διακοσμητικών αντικειμένων. Φροντίστε αυτό το στιλ να σας αντιπροσωπεύει και να σας εκφράζει απόλυτα γιατί είναι αυτό, που μαζί με τις όμορφες στιγμές θα μείνει για πάντα στις φωτογραφίες σας. Με βάση το στιλ διακόσμησης που θα επιλέξετε θα πρέπει να διαλέξετε και το νυφικό σας αλλά και γενικότερα τη νυφική σας εμφάνιση ή το αντίστροφο. Vintage, μίνιμαλ και ρομαντικό είναι κάποια από τα συνηθέστερα στιλ, που επιλέγονται. Δείτε τις παρακάτω εικόνες και εμπνευστείτε για το δικό σας γάμο!

[gallery-381875]

Για τις παραμυθένιες φωτογραφίες που είδατε υπεύθυνη είναι η Mindart, η οποία διαλέγει πάντα τους καλύτερους συνεργάτες για να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Εκεί αντιλαμβάνονται τη φωτογραφία, ως εικόνα που διηγείται ιστορίες και τονίζει χαρακτήρες. Κι επειδή το άλμπουμ του γάμου είναι η δική σας ιστορία, η Mindart σας το κάνει δώρο.

Για αυτό το Χειμώνα, η εταιρία Mindart σας προσφέρει ένα δώρο για την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας. Η προσφορά περιλαμβάνει: φωτογράφιση προ του γάμου και τις δύο προετοιμασίες μυστήριο και οικογενειακά πορτρέτα το party το άλμπουμ φυσικά 2 photobooks day after location 2 φωτογράφοι hi resolution 12+ ώρες μαζί σας την ημέρα του γάμου More info: Τ: 210 89 85 041 M: 6947 947 354 Ε: [email protected] B: www.mindartphotography.com *Η προσφορά του άλμπουμ είναι διαθέσιμη όταν κλείσετε την πλήρη φωτογραφική μας υπηρεσία μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2014.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.