ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

CHEFI The Restaurant: μία πρωτότυπη πρόταση για γάμο ή βάπτιση


12 Απριλίου 2016

chefi-restaraunt-wedding-ka44428.jpg

Μήπως η στιγμή του γάμου σας πλησιάζει; Μήπως θέλετε να βαφτίσετε το μικρό σας; Ή απλά ίσως σκέφτεστε να οργανώσετε κάποια εκδήλωση για τους φίλους σας. Αν ναι, τότε πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο και σκέψη για την εύρεση του χώρου. Ή μήπως όχι; Κι όμως το όνειρο σας γίνεται πραγματικότητα, γιατί πλέον δεν χρειάζεται να αγχωθείτε για τίποτα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των ανθρώπων του CHEFI The RestaurantΤο πανέμορφο εστιατόριο του Χαλανδρίου σκέφτεται για εσάς, πριν από εσάς και οργανώνει τις πιο πρωτότυπες και αξέχαστες δεξιώσεις γάμου ή βάπτισης.

Εξάλλου τίποτα δεν είναι τυχαίο στο CHEFI, από το φαγητό, το χώρο μέχρι και την ατμόσφαιρα. Τα πάντα είναι φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε την προσωπική σας δεξίωση και κάθε πλευρά της να είναι το λιγότερο άψογη. Η μονοκατοικία που φιλοξενεί το εστιατόριο είναι φιλική, με μια θετική αύρα και με πρόσβαση σε έναν υπέροχο καταπράσινο κήπο, που τόσο εσείς όσο και οι καλεσμένοι σας θα ζήσετε μια συγκλονιστική γαστρονομική εμπειρία, με γεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες και ποιότητα που θα έχετε να θυμάστε.

Προσωποποιημένα μενού, δημιουργούνται αποκλειστικά για εσάς βάση των γευστικών σας προτιμήσεων, προσφέροντας μία χορταστική γκάμα από delicious food, για καθιστή δεξίωση ή για πάρτυ με finger food. Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε το έμπειρο προσωπικό του εστιατορίου, το οποίο βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας και είναι έτοιμο να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία. Η μαγειρική και η δημιουργία στο CHEFI The Restaurant δεν έχουν όρια!

Έφτασε λοιπόν η στιγμή να ξεφύγετε από τους απρόσωπους χώρους δεξιώσεων και τα συνηθισμένα μενού και να οργανώσετε έναν ξεχωριστό γάμο ή βάπτιση σε ένα ξεχωριστό εστιατόριο, το CHEFI. Σχεδιάστε αυτό ακριβώς που ψάχνετε και κάντε το όνειρο σας πραγματικότητα.

www.chefi.gr Περικλέους 31, 152 32 Χαλάνδρι Τηλ.: 210 6815774 Email: [email protected]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.