ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

4 ιδέες για ένα αψεγάδιαστο bridal beauty look


24 Απριλίου 2016

bride-1.jpg

Η σωστή επιλογή του κατάλληλου μακιγιάζ για την ημέρα του γάμου σας είναι εξαιρετικά σημαντική, γιατί αποτελεί το βασικό εργαλείο για να αναδείξετε τη γοητεία και την ομορφιά σας.

Μην αμελήσετε βασικές λεπτομέρειες όπως: 1. τον σωστό και απαραίτητο καθαρισμό τον οποίο θα έχετε ξεκινήσει το λιγότερο ένα μήνα πριν. Ο καθαρισμός καλό είναι να μην γίνεται τις τελευταίες ημέρες πριν το γάμο για να αποφευχθούν τυχόν αλλεργικές αντιδράσεις και τραυματισμοί του δέρματος 2. την ενυδάτωση του προσώπου σας. Ένα καθαρό και καλά ενυδατωμένο δέρμα μας παρέχει τον ιδανικότερο καμβά πάνω στον οποίο θα ξεκινήσουμε να δημιουργούμε.

Η ημέρα του γάμου είναι από τις πιο σημαντικές και για αυτό το λόγο η επιλογή του make up artist θα πρέπει να γίνει με προσοχή. Το μακιγιάζ που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι απλά τέλειο και flawless και όχι βαρύ γιατί πέραν των φωτογραφιών που θα μείνουν για πάντα πρέπει και στο τετ α τετ να δείχνει δικό σας, εντελώς φυσικό.

Παρακάτω θα ήθελα να κάνω μια αναφορά σε διαφορετικά στυλ νυφικού μακιγιάζ που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τι σας ταιριάζει και ποιo σας αντιπροσωπεύει.

Manos K

Από τον Makeup Artist Μάνο Καββαθά. Facebook: Manos Kavvathas

[gallery-601869]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.