ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

10 σχεδιαστές νυφικών που μπορεί να μην τους ξέρετε αλλά θα τους μάθετε


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

21 Αυγούστου 2016

n-bridal-kaa.jpg

Η επιλογή του νυφικού είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και οι περισσότερες υποψήφιες νύφες κάνουν μια ευχάριστη έρευνα προκειμένου να βρουν τον σχεδιαστή που θα τις εμπνεύσει. Προσπαθούν να συνδυάσουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους, ως νυφικό ονείρων, με την δημιουργία του σχεδιαστή μόδας.

Κάθε σχεδιαστής νυφικών έχει ένα δικό του χαρακτηριστικό σε σχέση με τις συλλογές νυφικών που δημιουργεί και για του λόγου τους αληθές... Για τις γυναίκες που αγαπούν την μόδα, διακρίνουν ότι για παράδειγμα αν το νυφικό είναι στιλ φουσκωτό-ογκώδης με στενό κορσέ πολύ πιθανό να είναι δημιουργία της σχεδιάστριας Vera Wang. Τον τελευταίο καιρό πολλοί σχεδιαστές νυφικών έχουν γίνει γνωστοί και εσείς μπορεί ούτε καν να τους έχετε ακούσει... Πίστεψε με είναι συναρπαστική εμπειρία να ανακαλύπτεις ότι μπορείς να βρεις κάτι διαφορετικό ή να πάρεις μια ωραία ιδέα από κάποιον που μαθαίνεις τώρα.

Οι δημιουργοί που επιλέγουν να ακολουθήσουν αυτή την κατηγορία φορεμάτων, μπορεί να είναι ταλαντούχοι απόφοιτοι από μεγάλες σχολές μόδας μέχρι έμπειρους σχεδιαστές που τώρα έχουν αποφασίσει να επεκτείνουν το πελατολόγιο τους και σε άλλες χώρες. Ανεξάρτητα από το προσωπικό σας στιλ, εδώ θα δείτε μερικούς από τους σχεδιαστές νυφικών που ανατρέπουν τα παραδοσιακά στοιχεία με μια μοντέρνα οπτική.

[gallery-676160]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.