ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Δείτε τα πιο δημοφιλή νυφικά χτενίσματα του Pinterest


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

9 Οκτωβρίου 2016

bridal-h-11.png

To Pinterest είναι το magic tool, για όσες θέλουν να γίνουν νύφες και να κάνουν αυτό που έχουν ονειρευτεί, αληθινό! Είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα social media και μπορώ να πω και από τα αγαπημένα μου, καθώς μπορεί να μη ετοιμάζομαι για νύφη αλλά το θεωρώ απίστευτα χρήσιμο μέσο. Μέσα σε αυτό, υπάρχουν αμέτρητες φωτογραφίες, tips και μυστικά, που μπορούν να εμπνεύσουν οποιαδήποτε νύφη.

Κάθε υποψήφια νύφη, λίγο πολύ έχει μια βασική ιδέα για το πως θα ήθελε να είναι τα μαλλιά της την ημέρα του γάμου της. Οπότε έχοντας στο μυαλό της μία, δύο λεπτομέρειες, ξεκινά την αναζήτηση του ιδανικού χτενίσματος που θα ταιριάζει και με το ύφος του νυφικού.

Σήμερα, θα δείτε τα ποιό δημοφιλή χτενίσματα που προτιμούν στο Pinterest, υποψήφιες νύφες από όλο τον κόσμο. Εάν ανήκετε στις νύφες που δεν έχουν καταλήξει ποιό χτένισμα θα κάνουν, μάλλον είναι η τυχερή σας μέρα, γιατί μετά από τις ιδέες αυτές σίγουρα θα βρείτε το αγαπημένο σας στιλ μαλλιών.

[gallery-704153]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.