ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

O όμορφος γάμος με στιλ 1920s που θα σας εμπνεύσει


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

16 Οκτωβρίου 2016

Nashville-Wedding-19.jpg

Όλα άρχισαν το 2011, όταν η γοητευτική Lizelle Hostein μετακόμισε στο Nashville του Τennessee και βρήκε το άλλο της μισό σε μια γνωστή εκδήλωση μπύρας. Η ιστορία αγάπης της ξεκίνησε κάπως έτσι... Η Lizelle χαρούμενη που είχε επισκεφθεί μαζί με την αδελφή της, την εκδήλωση μπύρας, περνούσε το βράδυ της όμορφα και ήρεμα, μέχρι που μέσα στο πλήθος και την μουσική, έστρεψε το βλέμμα της και αντίκρισε τον μυστηριώδη άντρα που τραγουδούσε στην σκηνή με την κιθάρα του και αναρωτήθηκε... Ποιός είναι άραγε αυτός; Αμέσως μετά ρώτησε την αδελφή της, αν γνώριζε ποιος είναι αυτός και που μπορεί να βρει την μουσική του. Η αδελφή της, την παρότρυνε να πάει να του μιλήσει, χωρίς ντροπές και εκείνη την άκουσε. Η Lizelle κατευθύνθηκε στον μυστηριώδη άνδρα και τον ρώτησε όλες τις πληροφορίες που ήθελε και εκείνος της απάντησε ευγενικά. Το όνομα αυτού, Jeffrey. Ήταν η αρχή ενός μεγάλου έρωτα!

Την Πρωτοχρονιά του 2014, κάτω από τα αστέρια σε μια ρομαντική βραδιά στο Nashville, ο Jeffrey έδωσε στην Lizelle ένα μονόπετρο δαχτυλίδι και μαζί με αυτό της έκανε πρόταση γάμου. Η απάντηση ήταν θετική και οι προετοιμασίες του γάμου, δεν άργησαν να ξεκινήσουν.

Το ρομαντικό αυτό ζευγάρι, αποφάσισε να παντρευτεί στην πόλη όπου και γνωρίστηκε και να κάνει όλο τον γάμο να θυμίζει την Jazz Age εποχή, την επαναστατική ατμόσφαιρα της δεκαετίας του 1920. Από τις προσκλήσεις με την Art Deco γραμματοσειρά μέχρι και το νυφικό τραπέζι στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με τα handmade cocktails, είχαν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, που άφησαν όλους τους καλεσμένους άφωνους. Και οι δύο μαζί ένωσαν την έμπνευση και την φαντασία τους και επιμελήθηκαν οι ίδιοι με πολλές DIY ιδέες τον γάμο των ονείρων τους.

Το αποτέλεσμα όπως φαντάζεστε ήταν απλά μαγικό και οι φωτογραφίες του τότε νιόπαντρου ζευγαριού έκαναν τον γύρω του κόσμου μέσα από τα social media, με πολλά αλλά ζευγάρια να εμπνέονται και να παίρνουν όμορφες ιδέες και για τον δικό τους γάμο.

Για αυτό, αν και εσείς θέλετε να κάνετε ένα εντυπωσιακό γάμο και να μεταφέρετε τους καλεσμένους σε μια άλλη εποχή, δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες.

[gallery-706582]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.