ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

20 Τρόποι να μεταμορφώσετε τον χώρο της γαμήλιας δεξίωσης


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

13 Νοεμβρίου 2016

Transform-wedding-space-portrait-ka.jpg

Η επιλογή για τον χώρο της δεξίωσης του γάμου σας είναι κάτι σημαντικό, καθώς θέλετε να φροντίσετε να είναι όλα άψογα για να ικανοποιηθούν και οι καλεσμένοι σας αλλά και εσείς.  Οι χώροι αυτοί που ενοικιάζονται για ένα τέτοιο γεγονός, είναι συνήθως ή σε κτήμα ή σε ξενοδοχείο, με μια βασική διακοσμητική αισθητική. Το ότι δεν ανήκει ο χώρος σε εσάς δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το διακοσμήσετε βάση του προσωπικού σας γούστου.

Μπορείτε να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας, για να πάρετε όμορφες ιδέες διακόσμησης για τον δικό σας γάμο από τις παρακάτω 20 φωτογραφίες που θα δείτε. Τολμήστε ένα face-lift του χώρου για το after party και σκεφτείτε μαζί με τον άντρα τον ονείρων σας ποιο concept προτιμάτε. Για παράδειγμα, κάποια ζευγάρια έχουν παντρευτεί με την διακόσμηση του γάμου τους να παραπέμπει σε μια άλλη εποχή, όπως αυτή της δεκαετίας του 1920.

Βρείτε ποια από τα παρακάτω στιλ χώρου ταιριάζει με την αισθητική σας και δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στον χώρο που θα υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας!

[gallery-715484]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.