ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Rustic γάμος με glamour στιλ


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

29 Ιανουαρίου 2017

rustic-gamos-h.jpg

Vintage καρέκλες

Αντικαταστήστε τις απλές καρέκλες στην δεξίωση του γάμους σας με vintage καρέκλες και δείτε τον χώρο να μεταμορφώνετε στο λεπτό. Πάνω σε αυτές τοποθετήστε ένα κομψό μαξιλάρι και that’s it. 

Vintage κινέζικες πορσελάνες

Για να προσθέσετε χρώμα και ζωή στο τραπέζι του γάμου σας κάντε μια μίξη μεταξύ μοντέρνων και vintage πορσελάνινων σερβίτσιων. Προτιμήστε κομμάτια που να έχουν το ίδιο μέγεθος και δείτε να υπάρχει μια ισορροπία χρωματικά.

Λουλούδια και φρούτα της φύσης

Αντί για μεγάλες ανθοδέσμες, προτιμήστε να στολίσετε το τραπέζι σας με μικρά άνθη της φύσης και τοποθετήστε στα πιάτα των καλεσμένων σας ένα μικρό ρόδι, γιατί εκφράζει ένα συναίσθημα γενναιοδωρίας. Αυτή η ιδέα της διακόσμησης θα σας βάλει αμέσως σε rustic ατμόσφαιρα και οι καλεσμένοι σας θα νιώθουν ένα με την φύση.

Το Rustic συναντά το glam

Συνήθως οι rustic γάμοι γίνονται στην ύπαιθρο, για αυτό θα χρειαστεί να διακοσμήσετε το χώρο σας με μικρά ή μεγάλα τραπέζια από ακατέργαστο ξύλο, λεπτά δαντελένια τραπεζομάντιλα και πολλά λουλούδια.

Floral

Σε οτιδήποτε έχετε στον χώρο σας την ημέρα του γάμου σας, μπορεί να διακοσμηθεί από floral αισθητική. Έπιπλα, ταπετσαρίες, ακόμη και απλά φυσικά λουλούδια μπορούν να διακοσμήσουν σημεία του χώρου σας και να τον κάνουν cozy.

Rustic Δίσκοι

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των rustic γάμων είναι τα μεγάλα ξύλινα πλατώ, γεμάτα από τυριά, ορεκτικά και γλυκά. Αυτά ταιριάζουν με ένα ωραίο welcome drink που μπορείτε να κεράσετε του καλεσμένους σας.

Αυτό το στιλ είναι μπορεί να είναι εναλλακτικό αλλά έχει την δική του κομψότητα και είναι ιδανικό για όσες από εσάς επιθυμούν να παντρευτούν στην ύπαιθρο.  

[gallery-716206]