ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Η νέα bridal συλλογή της Vivienne Westwood είναι καλύτερη και από το νυφικό της Carrie


TSVIGKOU

19 Φεβρουαρίου 2017

2008-sex-and-the-city-027.jpg

Αν λοιπόν θαυμάσατε την Carrie, στο νυφικό της και ψάχνετε ιδέες για το bridal look σας, αξίζει να ρίξετε μία ματιά στη νέα collection της Vivienne Westwood.
Χωρισμένη σε δύο σειρές, ready-to-wear και couture, η νυφική της συλλογή αποτελείται από τα πιο εμβληματικά σχέδια της Vivienne. H couture σειρά δίνει την ευκαιρία στις μέλλουσες νυφούλες να ράψουν το φόρεμα στα μέτρα τους, να διαλέξουν το ύφασμα μέσα από μία μεγάλη γκάμα δειγμάτων και να επιλέξουν τη δική τους δαντέλα, τις πέρλες. Όλα τα υλικά θα τα επιμεληθεί το atelier της διάσημης σχεδιάστριας, στο Λονδίνο.
Σε περίπτωση όμως που το budget σας δεν είναι τόσο υψηλό, μπορείτε απλά να ρίξετε μία ματιά στις ready-to-wear προτάσεις της Vivienne και να εμπνευστείτε για το δικό σας bridal look. Κρατήστε μία από τις φωτογραφίες στο κινητό σας και δείξτε το στιλ που σας εκφράζει στο atelier που θα επισκεπτείτε ή στο άτομο που έχετε επιλέξει να σας ράψει το νυφικό.
Οι δημιουργίες της είναι ονειρεμένες, απολαύστε τις και κρατήστε ιδέες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.