ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Τι παπούτσια να φορέσετε στο γάμο σας και να κάνετε τη διαφορά


TSVIGKOU

5 Μαρτίου 2017

ballet-styled-13.jpg

Όλα εξαρτώνται από το νυφικό που θα επιλέξετε και γενικότερα από το στιλ που θέλετε να έχετε εκείνη την ημέρα. Όσες επιλογές υπάρχουν στις ψηλοτάκουνες γόβες, στα πέδιλα άλλες τόσες έχετε σε flat σανδάλια, peep toes και μπαλαρίνες. Οι πιο εναλλακτικές μπορούν να πουν ναι ακόμα και σε ένα ζευγάρι sneakers.
Τολμώ να αναφέρω ότι σε ένα νησιώτικο γάμο, τα flat παπούτσια ταιριάζουν καλύτερα από ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα και ίσως είναι must. Κάντε εικόνα το νησί, τον ανοιχτό χώρο στη φύση, ενδεχομένως το πλακόστρωτο που θα περπατήσετε και σκεφτείτε τον εαυτό σας μέσα στο νυφικό και με ένα ζευγάρι υπέροχα flat παπούτσια. Η είκονα αυτή είναι πραγματικά ονειρεμένη, όπως αρμόζει για εκείνη την ημέρα. Μην κάνετε δεύτερες σκέψεις λοιπόν, απαρνηθείτε το τακούνι, για την ημέρα του γάμου σας. Άλλωστε θα είστε πιο άνετες και θα μπορείτε να χορεύετε non stop, γιατί κι εμείς που βάλαμε τακούνια, στα μισά του γάμου φορέσαμε το σανδαλάκι μας...-να τα λέμε και αυτά.

[gallery-716350]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.