ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Ντύστε το γάμο σας στα λευκά


TSVIGKOU

19 Μαρτίου 2017

9d7ce16d77cdad53c4816217899fad99.jpg

Κάντε την αρχή με το στολισμό, επιλέγοντας αρχικά την απόχρωση που θέλετε να κινηθείτε. Μία safe and chic επιλογή, είναι αναμφισβήτητα το λευκό χρώμα. Μπορείτε να βρείτε διάφορα είδη λουλουδιών, φθηνά ή ακριβά, ψηλά ή κοντά, να τα στολίσετε μόνα τους ή συνοδευόμενα από πρασινάδα, σε χαμηλά ή ψηλά βάζα, με κεράκια, πάνω σε κομμάτια ξύλο, σε κυκλικούς καθρέφτες. Ό,τι mix και αν κάνετε είναι σίγουρο ότι η διακόσμησή σας θα είναι chic, θα εμπνέει ηρεμία και σίγουρα ρομαντισμό.

Μία ενδεικτική to-do-list για τις καλοκαιρινές brides-to-be

Το λευκό χρώμα δίνει ένα μινιμαλισμό στο χώρο, που πραγματικά είναι απαραίτητος κάποιες φορές για τη διακόσμηση του γάμου. Με τόσες επιλογές τυχαίνει να υπερβάλλουμε και να δημιουργούμε υπερπαραγωγές, με αποτέλεσμα να κάνουμε και μικρά λαθάκια.

Τα πιο όμορφα Rustic προσκλητήρια γάμου

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν να πάρετε ιδέες και να δημιουργήσετε από την πιο minimal, classy μέχρι την πιο huge και φαντασμαγορική διακόσμηση.

[gallery-716437]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.