ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Wedding Hairstyle: Όσο πιο ατημέλητα, τόσο πιο ονειρεμένα


TSVIGKOU

26 Μαρτίου 2017

24b3d7c6304a8cf4f886ec6b59bf4c34.jpg


Αν ο γάμος σας είναι καλοκαιρινός, τα updos είναι βολικά, καθώς θα ζεσταθείτε λιγότερο αν τα μαλλιά σας είναι πιασμένα. Δεν είναι εύκολο όμως, να πετύχετε το στιλ που επιθυμείτε. Τα άκρως στιλιζαρισμένα και κολλημένα στο πρόσωπο μαλλιά, κάνουν πιο αυστηρό και μεγαλίστικο θα λέγαμε το στιλ, σε σχέση με ένα πιο χαλαρό ατημέλητο. Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε ότι πρέπει να χρησιμοποιηθούν κατάλληλα προϊόντα, έτσι ώστε κατά τη διάρκεια της βραδιάς να μην είσαστε με άφτιαχτα μαλλιά.

Κάντε πρόβες για το χτένισμά σας και προσπαθήστε να το κρατήσετε για αρκετές ώρες. Με αυτό τον τρόπο θα διαπιστώσετε αν θα έχει διάρκεια ένα άκρως ατημέλητο, χαλαρό updo. Οι προτάσεις που ακολουθούν στην gallery θα σας εμπνεύσουν για το bridal hairstyle σας. Χρησιμοποιήστε τις σα references, για να τις δείξετε στον κομμωτή σας, αν ονειρεύεστε ανάλογο look. Ένα αξεσουάρ όπως στεφάνι λουλουδιών, στέκες διακοσμημένες από μαργαριτάρια ή πέτρες θα κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο το χτένισμά σας. Δοκιμάστε το.

[gallery-716470]

Αν θέλετε να ξεφύγετε από τις all time classic, bridal επιλογές στο μανικιούρ σας διαβάστε εδώ: Αυτό το χρώμα αντικαθιστά το bridal french manicure

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.