ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Ιδέες για το hashtag του γάμου σας


TSVIGKOU

11 Ιουνίου 2017

long-engagement-1-900x600.jpg


Την επόμενη ημέρα ακόμα και να σας έχουν κάνει tag, είναι σχεδόν αδύνατον να προλάβετε να τις δείτε όλες. Όλο και κάποια θα σας ξεφύγει. Προτείνουμε λοιπόν να δημιουργήσετε ένα hashtag, εμπνευσμένο από τα ονόματά σας ή με ένα μήνυμα που χαρακτηρίζει εσάς, σα ζευγάρι.
Πριν το επιλέξετε κάνετε ένα search, να δείτε αν υπάρχουν φωτογραφίες με το συγκεκριμένο. Ιδανικά βρείτε ένα μοναδικό και ενημερώστε τους φίλους σας.

Προσωπικά, είχα ξεκινήσει να το χρησιμοποιώ στα δικά μου προφίλ, μία εβδομάδα πριν το γάμο μου, σε photos της προετοιμασίας. Επιπλέον είχα ζητήσει από το διακοσμητή να το τοποθετήσει στα τραπέζια των φίλων μου, αλλά και στο τραπέζι ευχών.

Στην gallery που ακολουθεί σας δίνουμε ιδέες πώς να δείξετε το hashtag σας, στο στολισμό του γάμου σας. Επιπλέον επιλέξαμε φωτογραφίες από γάμους διάσημων και ενδεικτικά σας αναφέρουμε τι hashtag θα μπορούσαν να είχαν.

Πάρτε ιδέες!

[gallery-717006]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.