ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Μετατρέψτε το γάμο σας σε beach party


TSVIGKOU

13 Αυγούστου 2017

copy-of-03ebf45e60dd19c961516ab1815e2156.jpg

Ένας τέτοιος γάμος δεν πρέπει να σας κοστίσει πολλά. Τα υλικά για το στολισμό πρέπει να είναι απλά και να θυμίζουν παραλία. Επιλέξτε μπουφέ με ελαφριά ορεκτικά και φυσικά επενδύστε σε δροσερά cocktails που ταιριάζουν απόλυτα στο γάμο σας. 

Αποφύγετε τις υπερβολές με το νυφικό σας στιλ και αναζητήστε αέρινα νυφικά και σανδάλια για να περπατήσετε στην άμμο. Είναι σίγουρο ότι από κάποια ώρα και μετά θα είστε ξυπόλυτη. Σε ανάλογο στιλ ντύστε και τον γαμπρό. Όσο για το μακιγιάζ και το μαλλί σας, επιλέξτε beach look με salt spray στο χτένισμα και makeup σε nude/shimmery αποχρώσεις.

Διαβάστε ακόμα: Ρομαντικά νυφικά για γάμο στην πόλη ή στο νησί

 

Τα κεράκια θα κάνουν πιο ονειρεμένη την ατμόσφαιρα, ενώ υλικά όπως κοχύλια και άλλα όστρακα θα στολίσουν υπέροχα το χώρο σας. 

Βάλτε τους καλεσμένους σας στο σωστό mood, από την πρόσκληση που θα τους στείλετε. Ενημερώστε τους ότι πρόκειται ουσιαστικά για ένα γάμο σε στιλ beach party, στην παραλία για να ξέρουν και εκείνοι πώς πρέπει να ντυθούν και τι να περιμένουν.

Ακολουθούν πρωτότυπες ιδέες στην gallery παρακάτω:

[gallery-717294]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.