ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Tα αρώματα που φόρεσαν η Diana και η Kate την ημέρα του γάμου τους, αποκαλύπτονται


TSVIGKOU

23 Σεπτεμβρίου 2017

abaca-272865-015.jpg

Το Elle έκανε μία μικρή έρευνα και κατάφερε να ανακαλύψει τα αγαπημένα αρώματά τους. Ποιες νότες προτιμάει η Δούκισσα του Campbridge; Είναι ίδιες με αυτές της Πριγκίπισσας Diana;

Το Clarence House -είναι η επίσημη κατοικία του Καρόλου, Πρίγκιπας της Ουαλίας και της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, Δούκισσα της Κορνουάλης-επιβεβαίωσε ότι η Kate Middleton είχε φορέσει την ημέρα του γάμου της ένα απαλό, λουλουδένιο άρωμα, το οποίο είχε αγοράσει από το Βρετανικό brand, Illuminum το 2011 που παντρεύτηκε τον Πρίγκηπα William.

Το άρωμα, το οποίο ήταν σχεδόν άγνωστο πριν, έγινε αμέσως παγκόσμιο hit. Σύμφωνα με την Daily Mail, οι συσκευασίες των 50ml στο ebay, ξεπούλησαν μέσα σε λίγα λεπτά από τη δημοσίευση του αρώματος.

Όσο για την Diana, την ημέρα του γάμου της σύμφωνα με το "Brides" επέλεξε το αγαπημένο της άρωμα και έριξε μερικές σταγόνες από αυτό, στο φόρεμά της.

Το άρωμά της σύμφωνα με το Fragrantica, περιέχει νότες πορτοκαλιού και εσπεριδοειδών, ενώ περιλαμβάνει επιπλέον γαρύφαλλο, ορχιδέα, γιασεμί και πασχαλιά.

Και αν θέλετε να μάθετε ακόμα περισσότερα beauty tips της Diana, κάνετε click στον τίτλο που ακολουθεί "Beauty Secrets της πριγκίπισσας Diana."


Μένουμε στα αρώματα και σας παρουσιάζουμε κάποια από τα αγαπημένα μας, γι αυτή την εποχή, τα οποία πραγματικά αξίζει να ψεκάσετε στο σώμα σας.

[gallery-717332]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.