ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

H Kate Upton φόρεσε τρία εκπληκτικά φορέματα στον γάμο της


Αφροδίτη Σακκά

12 Δεκεμβρίου 2017

kate57455.jpg

Για τη πρόβα του γαμήλιου δείπνου, το ζευγάρι ζήτησε απ' όλους τους καλεσμένους να φορέσουν κόκκινο χρώμα. Η Upton διάλεξε μία δαντελένια τουαλέτα Valentino, ενώ ο Verlander φόρεσε ένα custom made σακάκι στην ίδια απόχρωση. Το νυφικό της δημιουργήθηκε επίσης από τον οίκο Valentino, σε συνεργασία με την ίδια: "Η διαδικασία σχεδιασμού ήταν εξαιρετικά συνεργατική, οπότε μπόρεσα να συμπεριλάβω το προσωπικό μου στιλ και να δημιουργήσω το νυφικό των ονείρων μου".

Αυτό για την Upton σήμαινε ένα φόρεμα φτιαγμένο από δαντέλα Chantilly, όπως αναφέρει η Vogue, με κεντήματα που έδιναν μία παραδοσιακή κομψότητα σε ολόκληρη την εντυπωσιακή δημιουργία. Ωστόσο, για τη γαμήλια δεξίωση, η νύφη έκανε το απρόσμενο και διάλεξε ένα custom made μίνι φόρεμα που σχεδίασε με το Christy Rilling Studio. Κεντημένο με ιριδίζοντα μαργαριτάρια, κρυστάλλους και ανοιχτή πλάτη, ήταν ένα look εντελώς διαφορετικό από τα δύο προηγούμενα που είχαν έντονο το ρομαντικό στοιχείο. "Ήθελα ένα φόρεμα με το οποίο θα μπορούσα να διασκεδάσω, αλλά θα μου έδινε και τη λάμψη".

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις πιο αγαπημένες στιγμές της Kate Upton και του Justin Verlander

[gallery-717792]

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.