ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

H Poppy Delevingne είχε το ιδανικό bridal makeup look


TSVIGKOU

25 Φεβρουαρίου 2018

20140516-zaf-ny1-149.jpg

Απαλή βάση, ζυγωματικά τονισμένα με bronzer, μάτια με bronze καφέ σκιά στο κινητό βλέφαρο και έντονες βλεφαρίδες και χείλη σε pale nude-pink απόχρωση. Μικρές λεπτομέρειες όπως οι ψεύτικες βλεφαρίδες που μοιάζανε φυσικές, τα ελαφρώς τονισμένα με σκιά φρύδια της καθώς επίσης και οι λάμψεις στα κατάλληλα σημεία, ήταν οι πινελιές που κάνανε τη διαφορά.

Ένα μακιγιάζ ιδανικό για τις νύφες του καλοκαιριού. Οι γήινες αποχρώσεις ταιριάζουν σε κάθε τόνο δέρματος και χρώμα μαλλιών. Επίσης η ηλιοκαμένη όψη δένει απόλυτα με την εποχή αλλά και με τις λευκές αποχρώσεις των νυφικών. Ένα εύκολο και safe makeup, που μπορείτε να δημιουργήσετε ακόμα και μόνες σας, αρκεί να έχετε τα κατάλληλα προϊόντα.

Το μακιγιάζ της απογειώθηκε με το ανάλαφρο σπάσιμο στα μαλλιά της. Η Poppy Delevingne ήταν πραγματικά τόσο απλή και ταυτόχρονη φρέσκια και ρομαντική στο γάμο της. Ένα look, ένα στιλ που μπορείτε να αντιγράψετε ακόμα και εσείς για τη μεγάλη ημέρα.

[gallery-717701]

Επενδύστε σε bronze σκιές που ταιριάζουν στα χρώματά σας. Δουλέψτε το bronzer στα ζυγωματικά, στο μέτωπο και ελαφρώς στο κόκκαλο της μύτης για να αποκτήσετε μία πιο ηλιοκαμένη όψη. Μην αμελείτε το λαιμό σας, για να μην κάνει διαφορά με το υπόλοιπο πρόσωπο.

[gallery-717267]

Τέλος αν αναζητάτε νυφικά σε απλή γραμμή, ανάλογη με αυτή που είχε το νυφικό της Poppy Delevingne, πάρτε ιδέες από την gallery που ακολουθεί.

[gallery-717081]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.