ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

Η Sarah Jessica Parker λανσάρει μία πρωτότυπη ιδέα για νυφικό στη δική της συλλογή


TSVIGKOU

29 Απριλίου 2018

30602801-234251963820447-7706329187782492160-n.jpg

Ωστόσο από τη δεκαετία του 90, μέχρι σήμερα η διάσημη ηθοποιός έχει κάνει μεγάλα βήματα στη βιομηχανία της μόδας αλλά και της ομορφιάς. Συγκεκριμένα έχει κυκλοφορήσει δική της σειρά παπουτσιών, δικό της άρωμα και τώρα λάνσαρε και τη δική της σειρά νυφικών. Μια συλλογή 10 φορεμάτων, σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρεία λιανικής πώλησης Gilt, με τίτλο «SJP by Sarah Jessica Parker Bridal».


Η συλλογή περιλαμβάνει 10 νυφικά φορέματα, σε εντελώς διαφορετικό στιλ μεταξύ τους. Οι ενδιαφερόμενες νύφες μπορούν να βρουν φορέματα σε κλασσική γραμμή, πιο παραδοσιακά, αλλά και μοντέρνα όπως ολόσωμη φόρμα. Πρωτοποριακή και ξεχωριστή όπως πάντα, η Sarah Jessica Parker προτείνει σε νύφες που λένε ναι στο μοντέρνο στιλ, να επιλέξουν ολόσωμη φόρμα για το νυφικό τους στιλ. Μετά τα κοντά, αλλά και τα χρωματιστά νυφικά, προσθέτουμε μία ακόμη επιλογή που μπορούμε να δοκιμάσουμε, στις πρόβες.

 

A post shared by Annabelle Lyttle (@annabelle_rl) on

"Η Sarah Jessica Parker δίνει το άψογο γούστο της και την ευαισθησία της σε αυτή τη συλλογή. Πιστεύουμε πως οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι με την συλλογή, η οποία είναι και σε πολύ καλή τιμή για την κατηγορία των νυφικών" δήλωσε ο Tom Ott, επικεφαλής έμπορος της εταιρείας Gilt. 

 

A post shared by Austin Riel (@austin_thefirm) on

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε, το μοντέλο που κάθεται αριστερά φοράει ολόσωμη φόρμα, ενώ στη μέση της έχει δεμένη δαντέλα, η οποία πέφτει από πάνω σα φούστα. Αλήθεια εσάς πώς σας φαίνεται η πρόταση της SJP για bridal style, με ολόσωμη φόρμα; Τολμηρή, μοντέρνα.. θα δοκιμάζατε κάτι τέτοιο;

 

[gallery-718319]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.