ΓΑΜΟΣ WEDDING INSPIRATION

5+1 προτάσεις για να στολίσετε το νυφικό σας χτένισμα


TSVIGKOU

3 Ιουνίου 2018

brittany-martin-679678-unsplash.jpg

Πέπλο: Το συγκεκριμένο αξεσουάρ που φοριέται στα μαλλιά σας είναι ίσως το πιο κλασσικό. Είναι ένα ‘σήμα κατατεθέν’ θα λέγαμε για να ξεχωρίζετε ως νύφη εκείνη την ημέρα. Ταιριάζει με κάθε στιλ νυφικού και μαλλιού. 

Τιάρα:  Είναι ένα πριγκιπικό αξεσουάρ που ταιριάζει κυρίως σε παραμυθένιες νύφες. Μην το προτιμήσετε σε περίπτωση που επιλέξετε ένα απλό, minimal νυφικό εκτός αν διαλέξετε κάτι πολύ μικρό και διακριτικό. 

Τσιμπιδάκια για τα μαλλιά: Είναι ωραίο να στολίσετε τα μαλλιά σας ή τον κότσο που έχετε φτιάξει με τσιμπιδάκια που έχουν μία μικρή λεπτομέρεια.  Μπορείτε ακόμα να βάλετε αληθινά λουλούδια. Είναι άκρως ρομαντικό στοιχείο και θα σας κάνει ξεχωριστές.

Κορδέλα στα μαλλιά: Για τις εναλλακτικές νύφες, ένα κομμάτι λευκής κορδέλας στο κεφάλι σας με δέσιμο εμπνευσμένο από το boho style. Οι υπόλοιπες φορέστε τη όπως φοράτε τις στέκες σας.

Λουλούδι: Μπορείτε να πιάσετε τα μαλλιά σας από τη μία πλευρά και από την άλλη να βάλετε ένα μεγάλο λουλούδι ή να το στερεώσετε πάνω στον κότσο σας. Διαλέξτε το λουλούδι που σας εκφράζει.

Βέλο: Ξεχωρίστε με το συγκεκριμένο αξεσουάρ. Ταιριάζει συνήθως σε νυφικά με στιλ εποχής, ωστόσο μπορεί να κάνει ιδιαίτερο, ένα κλασσικό, απλό νυφικό. 

[gallery-717108]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.