GET READY FOR SUMMER

Γιατί πρέπει να ξεβάφεστε το βράδυ;


22 Ιουνίου 2014

Τις ώρες που κοιμάστε, γίνονται οι πιο βασικές λειτουργίες στο πρόσωπό σας. Η επιδερμίδα σας αναπλάθεται και παράγει σημαντικά συστατικά, τα οποία συμβάλλουν στην ενυδάτωση και είναι κατά της αντιγήρανσης.

Όταν περιποιείστε το πρόσωπό σας και βάζετε τις ενυδατικές κρέμες σας, εσείς απλά ενισχύετε την αναζωογόνηση της επιδερμίδας σας και συμβάλλετε κατά της αντιγήρανσης. Το μεγάλο μυστικό για να δείτε αποτελέσματα με την ενυδατική σας είναι να ξεβάφεστε.

Θα πρέπει πάντα να είστε προσεχτικές και να μην χρησιμοποιείτε το ίδιο προϊόν για μάτια και πρόσωπο. Τα μάτια σας αποτελούν μία ευαίσθητη περιοχή του προσώπου σας, την οποία πρέπει να ξεβάφεται με προϊόν που περιέχει ειδικά συστατικά. Δεν πρέπει να ερεθίζουν τα μάτια σας και πρέπει να είναι οφθαλμολογικά ελεγμένο. express

Μην ξεχνάτε την κρέμα ματιών. Απλώστε απαλά μία ποσότητα γύρω από τα μάτια και έπειτα ενεργοποιήστε την περιοχή με μερικά χτυπηματάκια με τα δάχτυλά σας. Θα νιώσετε αμέσως ανακούφιση, ενώ θα ενυδατώσετε την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.