GET READY FOR SUMMER

Γιατί δεν σας πετυχαίνει το χτένισμα;


14 Ιουλίου 2014

Τα μαλλιά σας δεν είναι ενυδατωμένα...

Πολλές φορές θέλουμε να αποκτήσουμε το χτένισμα που βλέπουμε σε μία διάσημη, στην πασαρέλα ακόμα και σε μία φίλη μας. Δεν είναι τόσο εύκολο όμως να έχουμε ίδιο αποτέλεσμα είτε τα κάνουμε μόνες μας ή στο κομμωτήριο. Οι λόγοι είναι αρκετοί... Αρχικά μπορεί να μην έχετε το ίδιο κούρεμα με την κοπέλα που έχει το χτένισμα. Τα φιλαριστά μαλλιά για παράδειγμα δεν έχουν την ίδια φόρμα με αυτά που έχουν ένα μάκρος. Επίσης μπορεί να μην χρησιμοπ0ιείτε σωστά προϊόντα. Μπορεί να δείχνουν loose τα μαλλιά στο συγκεκριμένο χτένισμα, ωστόσο σίγουρα για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα έχει χρησιμοποιηθεί κάποιο προϊόν που έχει δώσει λεία και μεταξένια υφή. Τέλος μπορεί τα μαλλιά σας να είναι κατεστραμμένα. hair

Όταν δεν είναι ενυδατωμένες οι άκρες σας και είναι ξηρές είναι δύσκολο να "στρώσει" το μαλλί όπως λέμε χαρακτηριστικά. Πρέπει πάντα να φροντίζετε να έχετε περιποιημένες άκρες, χωρίς ξηρότητα για να μπορέσετε να πετύχετε οποιοδήποτε χτένισμα.

Το προϊόν της Fructis, από την Garnier «Goodbye Damage» είναι αυτό που χρειάζονται τα φθαρμένα και άτονα μαλλιά. Θα χαρίσει υγιή, λαμπερά μαλλιά, τα οποία θα μπορέσουν να υιοθετήσουν οποιοδήποτε χτένισμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.