GET READY FOR SUMMER

Μήπως σας κουράζουν τα πολλά προϊόντα για το πρόσωπο;


10 Ιουλίου 2014

Η περιποίηση της γυναίκας έχει πολλά στάδια. Ξεκινώντας από την πιο σημαντική που είναι αυτή του προσώπου φυσικά, πρέπει να ενυδατώνουμε ξεχωριστά τα μάτια και το πρόσωπο και να χρησιμοποιούμε σίγουρα πάνω από ένα προϊόν. Επίσης ανάλογα με την ηλικία πρέπει να χρησιμοποιούνται διαφορετικά προϊόντα.

Συνήθως η περιποίηση προσώπου περιλαμβάνει το serum, την ενυδατική προσώπου η οποία είναι διαφορετική για το πρωί και το βράδυ, την αντηλιακή κρέμα και την κρέμα ματιών. Όλα αυτά τα προϊόντα εκτός του ότι κοστίζουν αρκετά απαιτούν αρκετό χρόνο από την ημέρα των γυναικών για να τοποθετηθούν με σωστό τρόπο. Προτείνουμε να μπορέσετε να συνδυάσετε μερικά προϊόντα μεταξύ τους σε μία κρέμα. Για παράδειγμα μπορεί η ενυδατική σας να είναι και αντηλιακή κρέμα. Επιπλέον μπορεί να έχει την δυνατότητα να ανοίγει τους πόρους και να μπορείτε να παραλείψετε το serum. face Όλα αυτά όμως θα σας τα πει η ειδικός που θα σας συμβουλέψει να αγοράσετε την κρέμα και να την χρησιμοποιείται αντί κάποιων άλλων προϊόντων.

Η Miracle Skin Cream, της Garnier είναι η πρώτη αντιρυτιδική κρέμα που προσφέρει άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Θα μειώσει αισθητά τις ρυτίδες και θα προσφέρει λαμπερό και ενυδατωμένο αποτέλεσμα στο πρόσωπό σας. Χρησιμοποιήστε την και αποκτήστε 24ωρή κάλυψη ενυδάτωσης στο πρόσωπό σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.