GET READY FOR SUMMER

Πόσα αντηλιακά πρέπει να έχετε;


15 Ιουλίου 2014

Για τις καλοκαιρινές σας διακοπές...

Είναι το απαραίτητο προϊόν για τις διακοπές σας. Η προστασία σας από τις ακτίνες του ήλιου είναι το Α και το Ω. Επιπλέον μην ξεχνάτε να αποφεύγετε την ηλιοθεραπεία τις μεσημεριανές ώρες, όπου ο ήλιος καίει. Ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας, θα πρέπει να επιλέξετε ένα αντηλιακό που σας ταιριάζει. Όπως στις ενυδατικές κρέμες, έτσι και στα αντηλιακά πρέπει να εφαρμόζετε κάποιο προϊόν που ταιριάζει στον τύπο του δέρματος. Αρχικά λοιπόν χρειάζεστε ένα για το πρόσωπό σας, το οποίο το εφαρμόζετε χειμώνα-καλοκαίρι σε πρόσωπο και ντεκολτέ. Ακόμα και να δεν πάτε στην παραλία, από τη στιγμή που θα εκτεθείτε στον ήλιο πρέπει να έχετε κάλυψη. body

Ύστερα χρειάζεστε την απαιτούμενη προστασία και στο σώμα σας. Αυτό βέβαια είναι μόνο σε περίπτωση που θα πάτε στην παραλία. Ανεξαρτήτου αν θα κάνετε ηλιοθεραπεία ή θα προτιμήσετε την σκιά, πρέπει να βάλετε αντηλιακό. Τέλος αν έχετε μικρά παιδιά πρέπει να φροντίσετε και την δική τους αντηλιακή προστασία. Επιλέξτε αντηλιακά με υψηλό δείκτη και εφαρμόστε τα τουλάχιστον μία ώρα πριν εκτεθούν στον ήλιο.

Με το αντηλιακό «Dry Mist» της σειράς Ambre Solaire από την Garnier θα έχετε αντηλιακή προστασία με δείκτη 20 SPF, και ματ αίσθηση στην επιδερμίδα σας. Έχει φυσικό αποτέλεσμα και σίγουρα δεν θα σας ενοχλεί η υφή του!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.