Τα σωστά βήματα για να αποκτήσετε bronze επιδερμίδα

Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

Η προστασία από τον ήλιο είναι απαραίτητη.

Σε κάθε γυναίκα αρέσει η μαυρισμένη επιδερμίδα. Το καλοκαίρι είναι αυτό που αναζητάμε όλες και σχεδόν "πασχίζουμε" γι αυτό. Το να απλώσετε ένα μαυριστικό λάδι σε όλη σας την επιδερμίδα και να καθίσετε στον ήλιο για ατελείωτες ώρες είναι η χειρότερη μέθοδος για να αποκτήσετε bronze skin. Οι ειδικοί συμβουλεύουν σε ώρες αιχμής, όπου ο ήλιος καίει και αυτές είναι οι μεσημεριανές απαγορεύεται να κάθεστε στον ήλιο. Όσο αναφορά τις υπόλοιπες πρέπει να απολαμβάνετε τις ηλιακές ακτίνες με την απαραίτητη προστασία. oil

Εφαρμόστε αρχικά ένα αντηλιακό με υψηλό δείκτι προστασίας και αν θέλετε απλώστε από πάνω και ένα μαυριστικό λάδι. Με λίγα λόγια δημιουργήστε ασπίδα προστασία στην επιδερμίδα σας και ύστερα νοιαστείτε για το bronze χρώμα. Με λίγη υπομονή, μέσα σε ένα διάστημα κάποιων ημερών η επιδερμίδα σας θα αποκτήσει το επιθυμητό χρώμα!

Το λάδι μαυρίσματος, για τροπικό μαύρισμα της Ambre Solaire από την Garnier χαρίζει λάμψη και απαλότητα στην επιδερμίδα. Το μυστικό του είναι ότι παράλληλα θρέφει την επιδερμίδα σας και είναι δερματολογικά ελεγμένο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.