GET READY FOR SUMMER ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Για ποιο λόγο βγάζουμε σπυράκια μετά την ηλιοθεραπεία;


TSVIGKOU

14 Ιουνίου 2018

roberto-nickson-g-366206-unsplash22659.jpg

Ο ήλιος και η ζέστη κάνουν την επιδερμίδα πιο επιρρεπή στην λιπαρότητα αφού ερεθίζουν τους αντίστοιχους αδένες με αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει πιο πρησμένο και οι πόροι του να μπλοκάρονται.

Αν σκεφτείτε την περιποίηση της επιδερμίδας σας, θα δείτε ότι οι υπάρχουν διαφορές στα προϊόντα, δεδομένου ότι όταν έχουμε υψηλές οι θερμοκρασίες επιλέγουμε λεπτόρευστα προϊόντα, μη λιπαρά για το δέρμα μας. Τι γίνεται με το αντηλιακό μας όμως, είμαστε σίγουρες ότι δεν είναι λιπαρό;

Αναμφισβήτητα το αντηλιακό είναι ένα must-have προϊόν για όλο το χρόνο, ωστόσο το καλοκαίρι έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αν η επιδερμίδα μας έχει τάση ακμής είναι πολύ σημαντικό να επιλέγουμε μη λιπαρά αντηλιακά. Και αν αναρωτιέστε πώς θα το καταλάβετε αυτό, να ξέρετε ότι από την πρώτη εφαρμογή μπορούμε να αντιληφθούμε αν αφήνει ίχνος λιπαρότητας στο πρόσωπό μας. 

Δεν ξεχνάμε να το εφαρμόζουμε μία ώρα πριν την έκθεσή μας στον ήλιο, σε όλα τα σημεία του σώματος που βλέπει ο ήλιος και φυσικά να το ανανεώνουμε μετά από κάθε βουτιά ή σε περίπτωση που ιδρώσουμε. Τέλος φροντίζουμε να περιποιούμαστε και το σύντροφό μας-βλέπετε οι άντρες δε νοιάζονται ιδιαίτερα-και φυσικά τα μικρά παιδιά, που παίζουν ατελείωτες ώρες, εκτεθειμένα στον ήλιο. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα