GET READY FOR SUMMER ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Ποιος είναι ο καλοκαιρινός μας σύμμαχος στην περιποίηση;


TSVIGKOU

16 Ιουλίου 2018

d1555ca8e0b7aab67ec78ffb8c124e7b-foto-bikini-girl-tumblr.jpg

Όταν δεν είμαστε στην παραλία, χρησιμοποιούμε αντηλιακό προσώπου ή καλύτερα σώματος και στα χέρια μας, από τα δάχτυλα, μέχρι τους ώμους. Το ίδιο ισχύει και για τα πόδια, τις ημέρες που επιλέγουμε να φοράμε ανοιχτό παπούτσι. Και πάλι χρειαζόμαστε μία δόση για την κάλυψη των άκρων και εφαρμόζουμε το προϊόν με ανοδικές κινήσεις.

Όσο για τις ημέρες που τις βρισκόμαστε από το πρωί, μέχρι το βράδυ στην παραλία, εκεί φροντίζουμε να καλύπτουμε όλο το σώμα μας με αντηλιακό. Το βάζουμε τουλάχιστον μία ώρα πριν βγούμε στον ήλιο και φροντίζουμε να το ανανεώνουμε περίπου ανά δύο ώρες.

Είναι ίσως η πιο βασική καλοκαιρινή επένδυση που πρέπει να κάνουμε, είναι ο καλοκαιρινός μας σύμμαχος και εξασφαλίζουμε να έχουμε αρκετά αντηλιακά στο νεσεσέρ μας, για κάθε μέλος της οικογένειας και να το ανανεώσουμε πριν καν προλάβει να τελειώσει.

Η εφαρμογή του αντηλιακού πρέπει να είναι καθημερινή το καλοκαίρι, σε όλο το σώμα αλλά και το χειμώνα στο πρόσωπο. Ο ήλιος όχι μόνο καλό δεν κάνει στο δέρμα μας και τα αποτελέσματά του, τα βρίσκουμε μπροστά μας, μετά από κάποια χρόνια. Προστατευόμαστε τώρα λοιπόν και απολαμβάνουμε τα οφέλη στο μέλλον.