GREEN

Επιτυχημένο Upcycle Workshop του Fabric Republic


JTeam

3 Ιουλίου 2024

Επιτυχημένο Upcycle Workshop του Fabric Republic
Το Fabric Republic πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το Fabric Republic Upcycle Session στις 27 Ιουνίου 2024 στη Νέα Φιλαδέλφεια

Το PR event σημάδεψε μια σημαντική πρωτοβουλία στον τομέα της βιώσιμης μόδας, συγκεντρώνοντας influencers, bloggers και fashion editors για ένα ενδιαφέρον workshop με καλό σκοπό. Η εκδήλωση αυτή επικεντρώθηκε στη βιωσιμότητα και την αειφόρο ανάπτυξη, προωθώντας την κοινωνική και οικολογική συνείδηση για μια Zero Waste πραγματικότητα.

Jenny.Gr

Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη δημιουργικότητά τους δημιουργώντας upcycled προϊόντα, χρησιμοποιώντας υφάσματα που είχαν δοθεί ως δωρεά στο Fabric Republic. Από scrunchies μέχρι ανανεωμένες τσάντες, οι συμμετέχοντες ενέπνευσαν με τις δημιουργίες τους, παρακινώντας την έννοια της αειφόρου μόδας και της κυκλικής οικονομίας. Επιπλέον, σύμφωνα με το συμβολικό "dress code" της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να φέρουν ένα ρούχο για δωρεά στην Fabric Republic, συμβάλλοντας έτσι στην προώθηση της βιώσιμης κυκλικής οικονομίας. Αυτή η πρωτοβουλία υπογραμμίζει τη δέσμευση του Fabric Republic για την αειφόρο διαχείριση των πλεοναζόντων ρούχων και την υποστήριξη των κοινωνικών οργανώσεων που ωφελούνται από αυτήν την πρωτοβουλία.

Jenny.Gr

Το Fabric Republic αναλαμβάνει ολοκληρωμένα τη διαχείριση πλεονάζοντος ρουχισμού, περιλαμβάνοντας τη συλλογή, τη διαλογή, τον καθαρισμό, την κατηγοριοποίηση και την αποθήκευση των ρούχων, καθώς και την ενεργή προώθηση της ανακύκλωσης και της επαναχρησιμοποίησης. Το πρόγραμμα της Fabric Republic συμβάλλει στη μείωση της επιβάρυνσης των φυσικών πόρων και την αποσυμφόρηση του συστήματος αποβλήτων, προσφέροντας παράλληλα κοινωνικά οφέλη μέσω της απασχόλησης κοινωνικά ευάλωτων ατόμων και της δωρεάν διάθεσης ρουχισμού σε φορείς αλληλεγγύης.

Jenny.Gr

Aκολουθήστε το jenny.gr στο google news και μείνετε ενημερωμένοι για το sustainability, το climate emergency και τα πάντα γύρω από το περιβάλλον.