ΣΤΙΛ HAUTES GRECIANS

Το ιδανικό παπούτσι για τα events του καλοκαιριού


Αφροδίτη Σακκά

29 Ιουλίου 2019

Το ιδανικό παπούτσι για τα events του καλοκαιριού

Tο καλοκαίρι του 2019, τα trends στα παπούτσια περιλαμβάνουν άνετα στιλ που κάνουν statement και αποτελούν σημεία-κλειδιά στα outfits μας. Πλέον, αναζητάμε σχέδια τα οποία θα μπορούμε να φοράμε σε οποιαδήποτε περίσταση και θα μπορούν να δώσουν έναν αέρα ανανέωσης σε κάθε καλοκαιρινό look. Ειδικά όσον αφορά τα events στα οποία θα θέλουμε να ξεχωρίσουμε, χρειαζόμαστε παπούτσια τα οποία θα είναι προσεγμένα και stylish την ίδια στιγμή. 

jenny.gr

Στο Hautes Grecians 2019, τον πιο upper θεσμό της ελληνικής Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουνίου στο Four Seasons Astir Palace Hotel, είδαμε μερικά από αυτά τα στιλ και ξεχωρίσαμε το ζευγάρι που μπορεί να ταιριάξει ιδανικά με όλες μας τις εμφανίσεις για τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα, στο catwalk του οίκου Atelier Loukia, ένα design που δημιούργησε ο διάσημος οίκος Malone Souliers αποκλειστικά για τα καταστήματα KALOGIROU και βρίσκεται πλέον στη λίστα μας με τα ιδανικά παπούτσια για κάθε καλοκαιρινή περίσταση.

jenny.gr

Τα μυτερά flats με το λεπτό strap σε ροζ παλ απόχρωση, είναι ένα παπούτσι που μπορεί να φορεθεί σε οποιδήποτε event και να συνδυαστεί είτε με ένα απλό maxi ή midi φόρεμα, είτε με μία κομψή παντελόνα και ένα ρομαντικό top. To flat design του μπορεί να μας προσφέρει την άνεση που αναζητάμε, ενώ ο ξεχωριστός του σχεδιασμός θα τραβήξει την προσοχή. Όπως και με τα υπόλοιπα designs της καλοκαιρινής συλλογής των καταστημάτων KALOGIROU που είδαμε στο Hautes Grecians by Zagori, είναι εμφανές πως η υψηλή αισθητική και η διαχρονική κομψότητα του brand συναντά για μία ακόμη χρονιά τα διεθνή designer labels και τους πιο εμβληματικούς οίκους αξεσουάρ, σε μία νέα εποχή για το brand.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.