HOME SWEET HOME

Άσπρο, κόκκινο, κίτρινο ή μπλε;


27 Ιουνίου 2013

PicMonkey-Collage7.jpg

Ποιο χρώμα προτιμάτε στο σπίτι σας;

Τα χρώματα λένε ότι εκφράζουν μέρος της προσωπικότητάς μας και πολλές φορές και τη διάθεσή μας. Η διακόσμηση του σπιτιού είναι μία ευκαιρία να εκφραστούμε μέσα από τους χρωματικούς τόνους και να δημιουργήσουμε την ατμόσφαιρα που μας ταιριάζει.

Ας πάρουμε τα χρώματα του κλασσικού τραγουδιού που θυμίζει καλοκαίρι:άσπρο, κόκκινο, κίτρινο και μπλε. Το κίτρινο και το μπλε διαθέτουν ένα αρκετά μεγάλο εύρος αποχρώσεων και σίγουρα θα βρείτε το ιδανικό για το δικό σας χώρο. Το μπλε είναι καλοκαιρινό και δίνει εύκολα ένα navy ύφος στη διακόσμηση, Το κίτρινο πάλι, από τις παστέλ μέχρι τις έντονες αποχρώσεις είναι ένα χρώμα που δίνει funky πινελιές και ζωντανεύει το χώρο.

Το λευκό και το κόκκινο από την άλλη είναι δύο χρώματα που αν και έχουν αποχρώσεις, τις περισσότερες φορές τα προτιμάμε στις πιο καθαρές τους. Μαζί δημιουργούν μία έντονη αντίθεση. Το λευκό μόνο του δημιουργεί μία μινιμαλιστική αίσθηση στο χώρο ενώ το κόκκινο δίνει ένταση και έντονο χαρακτήρα.

Deco tip: Και τα 4 παραπάνω χρώματα μαζί δημιουργούν ένα όμορφο navy διακοσμητικό στιλ, ότι πρέπει για μία καλοκαιρινή ανανέωση.

[gallery-200557]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.