HOME SWEET HOME

Σωστό πλύσιμο ρούχων "φυσικά"


5 Δεκεμβρίου 2013

arkadi4.jpg

Καθαρίστε τα ρούχα σας με τα φυσικά απορρυπαντικά Αρκάδι.

Τί πιο όμορφο από ρούχα απαλά που μυρίζουν φρεσκάδα; Τα φυσικά απορρυπαντικά "Αρκάδι" θα χαρίσουν στα ρούχα σας ότι πραγματικά έχουν ανάγκη. Το πράσινο σαπούνι - που αποτελεί το βασικό συστατικά των απορρυπαντικών Αρκάδι- είναι παραδοσιακά ο πιο φυσικός τρόπος για ένα σωστό πλύσιμο ρούχων. Με προϊόντα όπως το σαπούνι σε σκόνη, τη λευκή και την πράσινη σκόνη για το πλυντήριο η εταιρεία Αρκάδι σας προσφέρει 100% φυσικό πλύσιμο.

Το σαπούνι σε σκόνη για το πλυντήριο "Αρκάδι" είναι 100% φυσικό σαπούνι ειδικά μελετημένο για χρήση στο πλυντήριο, χωρίς πρόσθετα ροής, χημικά και αρώματα. Είναι ιδανικό για λευκά και για χρωματιστά ρούχα, και η σύνθεσή του δίνει άψογα αποτελέσματα ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Από την άλλη, η λευκή σκόνη πλυντηρίου "Αρκάδι" έχει χαρακτηριστικό υπόλευκο χρώμα, γιατί παράγεται από μη βιώσιμα συστατικά ελληνικών ελαιολάδων και ενδείκνυται για χρήση σε μαλακό νερό ενώ η πράσινη σκόνη πλυντηρίου "Αρκάδι" παράγεται από ελληνικό πυρηνέλαιο και πλένει με άριστα αποτελέσματα σε σκληρά νερά.

arkadi2

Μερικές συμβουλές για να κάνετε το πλύσιμο των ρούχων "φυσικά":

  • Χωρίστε τα ρούχα ανάλογα με το χρώματα και το μέγεθος τους.
  • Συμβουλευτείτε τις ετικέτες των ρούχων για τον τρόπο πλυσίματος.
  • Επιλέξτε προγράμματα σε χαμηλές θερμοκρασίες για να πετύχετε οικονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα και στην κατανάλωση νερού , χωρίς να υστερείτε στην καθαριότητα.
  • Προτιμήστε τη λειτουργία των ενεργοβόρων συσκευών, με το μειωμένο νυχτερινό τιμολόγιο.
  • Μετρήστε με τη μεζούρα την ποσότητα του απορρυπαντικού και του μαλακτικού , χωρίς να υπερβάλλετε .
  • Βγάλτε τα ρούχα από τον κάδο μετά τη πλύση, γιατί αναπτύσσονται μικρόβια και ενδεχομένως να μυρίσουν.
  • Τέλος, σιδερώστε τα ρούχα σύμφωνα με τις ετικέτες τους, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα παιδικά, αφού χρειάζεται να σιδερωθούν και από τις δυο πλευρές.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.