HOME SWEET HOME

Wall Art


8 Ιανουαρίου 2014

LeapMotion_RF_IU_C.jpg

H HP σας δίνει την ευκαιρία να διακοσμήσετε τον τοίχο με τις δικές σας φωτογραφίες.

Μία πολύ ωραία ιδέα για diy διακόσμηση είναι να εκτυπώσετε στο σπίτι μόνοι σας φωτογραφίες, προσωπικές ή μη και να φτιάξετε ένα κολάζ που θα αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά σας. Πρόκειται για έναν εύκολο κι ανέξοδο τρόπο για να δώσετε μία φρέσκια πινελιά στη διακόσμηση. Μάλιστα η HP δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν εξαιρετικής ποιότητας εκτυπωτή με μία super προσφορά, το πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων «Cash Back».

IA_5525_eAiO_FF_HR

Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2014 λοιπόν, αγοράζοντας κάποιο από τα επιλεγμένα μοντέλα εκτυπωτών ΗΡ Deskjet Ink Advantage και Officejet που συμμετέχουν στο πρόγραμμα η ΗΡ σας επιστρέφει από €15 έως €55, μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, ενώ αν επιλέξετε το πρώτο laptop στον κόσμο με ενσωματωμένη τεχνολογία Leap MotionTM, το ποσό επιστροφής ανέρχεται στα €100. Έτσι μπορείτε να αποκτήσετε έναν πραγματικά αξιόπιστο εκτυπωτή για οικονομικές και ποιοτικές εκτυπώσεις, και παράλληλα μπορείτε να αφεθείτε στις πρωτοποριακές δυνατότητες του HP Envy17 Leap Motion.

LeapMotion_RF_IU_C

Οι εκτυπωτές HP Deskjet της σειράς Ink Advantage χαρακτηρίζονται για τη γρήγορη, αξιόπιστη και ποιοτική εκτύπωση που προσφέρουν, ενώ σας επιτρέπουν να εκτυπώνετε έως και διπλάσιο αριθμό σελίδων με το ίδιο κόστος, καθώς επίσης δίνουν τη δυνατότητα να τυπώνετε εργασίες μεγάλου όγκου και έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας διατηρώντας παράλληλα χαμηλό το συνολικό κόστος εκτύπωσης. Το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό τους όμως είναι ότι οι εκτυπωτές ΗΡ παρέχουν πλήρη ευελιξία στον χρήστη με την υπηρεσία HP ePrint, που μπορούν να τυπώσουν ό,τι θέλετε όπου κι αν βρίσκεστε, μέσω του smartphone ή του tablet σας.

Εκτυπώνετε ποιοτικά και οικονομικά, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε για να στολίσει το χώρο σας, ενώ διασκεδάζετε με εφαρμογές και παιχνίδια για όλη την οικογένεια, με την κίνηση του χεριού σας χάρη στο Envy17 Leap Motion.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ΗΡ cash back και για τη διαδικασία επιστροφής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα hp.com/gr/cashback.

[gallery-289285] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.