HOME SWEET HOME

«Ψώνισε ελληνικά- κέρδισε διπλά»


13 Μαρτίου 2014

Henkel.jpg

Με μοναδικές προσφορές από τη Henkel!

Με περισσότερα από 50 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά, η Henkel επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να ανταποκρίνεται στην ανάγκη των Ελλήνων καταναλωτών για ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές με έναν ολόκληρο μήνα προσφορών σε αγαπημένες μάρκες καθαριστικών & προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα.

Από την 1η Μαρτίου λοιπόν και για έναν ολόκληρο μήνα, η Henkel σας δίνει την ευκαιρία να γεμίσετε το καλάθι σας με πακέτα 1+1 δώρο από τις μάρκες απορρυπαντικών Dixan, Persil & Neomat συνδυάζοντας έτσι την ποιότητα με απίστευτα χαμηλές τιμές. Τα πακέτα 1+1 θα τα βρείτε στα ράφια των super market σε όλη τη χώρα.

Henkel - minas prosforwn

Για μία ακόμη χρονιά, η Henkel προσκαλεί τους καταναλωτές να επωφεληθούν από το μήνα προσφορών, «ψωνίζοντας ελληνικά» αλλά και «κερδίζοντας διπλά!», αφού περισσότεροι από 50 κωδικοί των απορρυπαντικών & καθαριστικών προϊόντων που παράγονται στην Ελλάδα διατίθενται σε μοναδικές τιμές.

Ο μήνας προσφορών «Ψωνίζω ελληνικά… κερδίζω διπλά» επιβεβαιώνει την πολιτική της εταιρείας που θέλει να ανταποκρίνεται άμεσα στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών στην Ελλάδα, για υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή.

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.