HOME SWEET HOME

Μικρά tips για να αλλάξετε το χώρο σας


22 Μαρτίου 2014

SPITI.jpg

Και να υποδεχθείτε την Άνοιξη.

Η αλλαγή των εποχών είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναζωογονηθείτε και εσείς αλλά και το σπίτι σας. Και μια μικρή αλλαγή στα μαξιλάρια ή τα ριχτάρια σας μπορεί να αλλάξει όλο το σκηνικό του σπιτιού. Αν ψάχνετε για φθηνές λύσεις, τότε η καθαριότητα και η οργάνωση είναι δύο πολύ καλές λύσεις. Αν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα, τότε μια αλλαγή στα χρώματα είναι ότι πρέπει. Ό,τι και αν επιλέξετε η εποχιακή αλλαγή μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να δώσετε πνοή στο χειμωνιάτικο χώρο σας. Παρακάτω θα βρείτε μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να αλλάξετε το χώρο και να υποδεχθείτε την Άνοιξη.

Κάντε μια γενική καθαριότητα. Όχι σαν αυτή που κάνετε κάθε εβδομάδα αλλά μια πιο γενική. Καθαρίστε το ψυγείο, το φούρνο τα παράθυρα, τους φεγγίτες και γενικότερα ό, τι αποφεύγετε να καθαρίσετε κάθε φορά. Ο χώρος τώρα θα φαίνεται ανανεωμένος αλλά και πεντακάθαρος.

Οργανώστε τα προσωπικά σας αντικείμενα και γενικότερα ότι υπάρχει πάνω στη βιβλιοθήκη και τα έπιπλα σας. Αν το έχετε ήδη κάνει, τότε μπορείτε απλά να επεξεργαστείτε και να τα οργανώσετε καλύτερα.

51b178f274c5b61fe2000322._w.540_s.fit_

Αλλάξτε θέση στα έπιπλά σας. Ένας δωρεάν τρόπος για να αλλάξετε εντελώς το χώρο σας.

Προσθέστε χρώμα. Είναι ένας διασκεδαστικός και εύκολος τρόπος για να αλλάξετε την αίσθηση ενός δωματίου. Διαλέξτε ένα χρώμα που να ταιριάζει με το χώρο σας και να προσθέτει ενδιαφέρον.

Αλλάξτε τα υφάσματα, όπως ακριβώς κάνετε και με τα ρούχα σας. Βγάλτε τα βαριά ριχτάρια και κουρτίνες σας, όπως βελούδο και μαλλί και βάλτε πιο ανοιξιάτικα.

51bd5ad9d9127e264b002187._w.540_s.fit_

Δημιουργήστε ένα τραπέζι, που θα ταιριάζει ανάλογα με τις εποχές του χρόνου. Διακοσμήστε το με στοιχεία της φύσης, όπως λουλούδια, κοχύλια, πέτρες ή ό,τι άλλο ανοιξιάτικο θέλετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.