HOME SWEET HOME

Φίλοι COCO-MAT για πάντα!


12 Ιουνίου 2014

Τον Μάρτιο του 2014 η COCO-MAT εγκαινίασε ένα νέο, πρωτοποριακό και ιδιαίτερα ελκυστικό πρόγραμμα πιστότητας πελατών.

Πρόκειται για το νέο COCO-MAT Friends Club, που στόχο έχει να δημιουργήσει μια παγκόσμια κοινότητα φίλων της COCO-MAT, οι οποίοι θα έχουν πρόσβαση σε προσφορές σε όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες της αγαπημένης εταιρείας που ειδικεύεται στον ύπνο!

Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη του Friends Club θα απολαμβάνουν προσφορές τόσο σε προϊόντα COCO-MAT όσο και σε διανυκτερεύσεις στο παγκόσμιο δίκτυο των COCO-MAT Hotels & Resorts αλλά και σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία.

COCO-MAT Eco Residences Serifos_02  

COCO-MAT Eco Residences στη Σέριφο

COCO-MAT Hotel Nafsika_01

Hotel Nafsika

Πως; Συλλέγοντας πόντους απλά με την επίδειξη της προσωπική κάρτα μέλους στις συναλλαγές τους στα καταστήματα COCO-MAT ανά τον κόσμο, στο e-shop στο www.coco-mat.com, και στα CHRW (COCO-MAT Hotels & Resorts). Έτσι οι φίλοι της COCO-MAT θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν την ποιότητα COCO-MAT ακόμα και στις διακοπές τους.

Τα προνόμια που μπορούν τα μέλη της COCO-MAT να αποκτήσουν είναι σημαντικές εκπτώσεις από 6% έως και 20% σε προϊόντα ύπνου COCO-MAT και από 10% έως 25% σε ξενοδοχεία αλλά και premium ξενοδοχειακές υπηρεσίες, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία βρίσκονται τα μέλη.

Σημαντικό είναι να πούμε ότι δεν χρειάζεται κάποιος να έχει συλλέξει πόντους για να γίνει μέλος. Αυτόματα με την εγγραφή του εντάσσεται  στην 1η κατηγορία και απολαμβάνει τα προνόμια αυτής. Επίσης, τα προνόμια θα αλλάζουν κάθε 3 μήνες ανανεώνοντας έτσι το πρόγραμμα με διαφορετικές εκπτώσεις, προϊόντα και ξενοδοχεία, κάνοντας το πιο ενδιαφέρον.

Για να γίνει κανείς μέλος στο νέο Friends Club της COCO-MAT, μπορεί να επισκεφτεί οποιοδήποτε κατάστημα COCO-MAT στον κόσμο ή σε ένα από τα μέλη  του δικτύου ξενοδοχείων της COCO-MAT. Η', ακόμα πιο απλά, να κάνει on-line εγγραφή στο www.coco-mat.com  ή στο www.coco-mat-hotels.com

Μη χάνετε χρόνο! Εγγραφείτε τώρα και απολαύστε τον ύπνο σας με την COCO - MAT !

 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.