HOME SWEET HOME

Tα σωστά «εργαλεία» στην κουζίνα σας


7 Ιουλίου 2014

Κάθε σπίτι οφείλει να έχει την κουζίνα του εξοπλισμένη με τα απαραίτητα μαγειρικά σκεύη που θα εξασφαλίζουν και θα καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας όσον αφορά στα γεύματα. Εκτός από τα μαγειρικά σκεύη που κρατούν την πρώτη θέση, δεύτερα έρχονται τα μαχαίρια. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν τα κατάλληλα μαχαίρια στην κουζίνα σας. Μαχαίρια που σας βοηθούν να κόψετε και να φιλετάρετε άψογα το κρέας και το ψάρι, να ψιλοκόψετε τα λαχανικά σας αλλά και που θα τα χρησιμοποιήσετε στο γεύμα σας. Έχουν κερδίσει επάξια τη θέση τους στην κουζίνα σας αφού είναι απαραίτητα στην προετοιμασία του φαγητού. Σύμφωνη με την άποψη αυτή είναι και η εταιρεία «Thomas by rosenthal group». Μία εταιρεία που απ΄την δεκαετία των 90s φημίζεται για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό που συνδυάζει την λιτότητα με την αυθεντικότητα, το στιλ αλλά και την πρακτικότητα.

knives

Πως μπορείτε να αποκτήσετε τη συλλογή των μαχαιριών αυτών;

Εφοδιάζοντας το αυτοκίνητό σας με καύσιμα κίνησης στα πρατήρια BP έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε σε προνομιακές τιμές τη συλλογή επαγγελματικών μαχαιριών Thomas.

Πώς να συμπληρώσετε τη συλλογή σας:

  • Κάθε φορά που εφοδιάζεστε με καύσιμα κίνησης BP σε ένα από τα συμμετέχοντα πρατήρια, παίρνετε 1 κουπόνι για κάθε 10€ καυσίμου. Για παράδειγμα, αγοράζοντας καύσιμα συνολικής αξίας 10€ παίρνετε από το ταμείο 1 κουπόνι, με καύσιμα αξίας 20€ παίρνετε 2 κουπόνια κ.ο.κ.
  • Μόλις συμπληρώσετε 5 κουπόνια και δίνοντας το αντίστοιχο ποσό μπορείτε να αποκτήσετε το προϊόν της αρεσκείας σας.
  • Τα προϊόντα δίνονται είτε με κουπόνια σε μειωμένη τιμή είτε στη λιανική τιμή που αναγράφεται στο φυλλάδιο.
  • Τα κουπόνια θα μοιράζονται μέχρι 20 Ιουλίου 2014.
  • Τα συμπληρωμένα έντυπα θα ανταλλάσσονται μέχρι 3 Αυγούστου 2014.
  • Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των προϊόντων που μπορείτε να πάρετε.

Εκτός από τα μαχαίρια, στα πρατήρια BP μπορείτε επίσης να αποκτήσετε σε τιμή προσφοράς χωρίς κουπόνια, ξύλινες βάσεις αποθήκευσης μαχαιριών και ξύλο κοπής λαχανικών, που θα διακοσμήσουν όμορφα την κουζίνα σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενέργεια των πρατηρίων BP επισκεφθείτε το www.bppromos.gr

Και μην ξεχνάτε τον μεγάλο διαγωνισμό από τα πρατήρια BP στο facebook. Πάρτε μέρος στην κλήρωση και διεκδικήστε μία από τις 12 συμμετοχές στο σεμινάριο μαγειρικής του Άκη Πετρετζίκη και επαγγελματικά μαχαίρια Thomas, απαντώντας σωστά σε 3 απλές ερωτήσεις.

Capture

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.