HOME SWEET HOME

Το Υπέροχο Εξοχικό της Renée Zellweger


22 Φεβρουαρίου 2015

bbbb1.jpg

H Renée Zellweger τα τελευταία 8 χρόνια είναι ιδιοκτήτρια αυτού του εκπληκτικού εξοχικού, ή μάλλον φάρμα θα ήταν μια καλύτερη περιγραφή, την οποία ανακαίνισε στα δικά της μέτρα. Φέτος, η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να βγάλει το εξοχικό της προς πώληση στην τιμή των 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πρόκειται για ένα αγροτόσπιτο χτισμένο σε μια τεράστια έκταση. Το σπίτι χρονολογείται από το 1770 και η ηθοποιός το ανακαίνισε δίνοντάς του πιο μοντέρνα όψη, αλλά διατηρώντας πολλά από τα αρχικά του στοιχεία. Το σπίτι διαθέτει 3 άνετα υπνοδωμάτια και 7 τζάκια, και καλύπτει έκταση 315 τ.μ.

Το κυρίως δωμάτιο της ηθοποιού αποτελείται από πόρτες εμπνευσμένες από τη γαλλική διακόσμηση και ξύλινα δοκάρια που δίνουν στον χώρο μία αγροτική γοητεία. Το δωμάτιο διαθέτει επίσης ένα εντυπωσιακό τζάκι αλλά και πολύ μεγάλο μπάνιο με ντουζιέρα και πορσελάνινη μπανιέρα.

bbbbb

Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει τζάκι και απλή, ρουστίκ διακόσμηση.

aaaa

Στον ίδιο χώρο υπάρχει και το εντυπωσιακό κυρίως μπάνιο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.