HOME SWEET HOME

Δείτε 8 tips για να βάλετε χρώμα στο σπίτι σας


27 Φεβρουαρίου 2015

Ένα από τα πιο οικονομικά και ταυτόχρονα όμορφα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας για να γίνει πιο χαρούμενο, είναι να του βάλετε χρώμα. Δείτε τους χώρους και τα αντικείμενα που σας προτείνουμε να βάψετε και φτιάξτε τη διάθεσή σας με μια κίνηση.

Έντονα βαμμένα αντικείμενα Θέλετε μία κουζίνα που θα σας φτιάχνει τη διάθεση; Και ποιος δεν θα ήθελε; Βάψτε τις καρέκλες σας. Μπορείτε να τις βάψετε όλες ένα έντονο χρώμα (σε συνδυασμό με τη διακόσμησή σας) ή να τολμήσετε ακόμα περισσότερο και να βάψετε την καθεμία σε διαφορετικό χρώμα.

Τολμηρή εξώπορτα Αν το σπίτι είναι δικό σας μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα της εξώπορτας σας. Διαφορετικά δώσετε το χρώμα της επιλογής σας στις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού, οι οποίες συνήθως είναι λευκές ή κρεμ. Μπορείτε για παράδειγμα να βάψετε ροζ την πόρτα του δωματίου της κόρης σας, κίτρινη την πόρτα του δικού σας υπνοδωματίου ή κόκκινη την πόρτα του μπάνιου. Οι επιλογή είναι δική σας. Εμείς απλά σας δίνουμε το ερέθισμα!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com- the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.