Συνδυασμός του ροζ με μάρμαρο και χαλκό

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015

Πολλοί αποκαλούν τον συνδυασμό του ροζ με το μάρμαρο και τον χαλκό ως την απόλυτη διακοσμητική τάση του 2015. Εμείς πιστεύουμε πως θα σας ξετρελάνει.

Το μάρμαρο έχει κυριαρχήσει τον τελευταίο καιρό σε πολλά σπίτια και είναι ένα υλικό που επιλέγεται πλέον συχνά στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Από την άλλη μεριά ο χαλκός είναι επίσης πολύ της μόδας και τον έχουμε δει να κυριαρχεί σε διάφορες μορφές, άλλοτε λαμπερός και γυαλιστερός και άλλοτε σε πιο vintage μορφή. Αυτά τα δύο είναι από τη φύση τους δύο σχετικά άγρια υλικά τα οποία μπορούν να εξισορροπηθούν με την προσθήκη του απαλού ροζ που τα κάνει να δένουν τέλεια μεταξύ τους.

Μαρμάρινος τοίχος και παλ ροζ Σε αυτό το σαλόνι έχει επενδυθεί ο μισός τοίχος από μάρμαρο, ενώ ο υπόλοιπος έχει βαφτεί σε μια απαλή απόχρωση ροζ. Η διακόσμηση του σαλονιού έχει ενισχυθεί με ένα εκπληκτικό τραπεζάκι που έχει πράσινη βάση και μαρμάρινη επιφάνεια και ένα χάλκινο τραπεζάκι που λειτουργεί και ως δίσκος σερβιρίσματος.

thehomeissue_pale04

Στο μπάνιο Ένα μπάνιο με μια παλ ροζ ντουλάπα και μια μαρμάρινη μπανιέρα φαίνεται 100% ολοκληρωμένο και σούπερ στιλάτο. Η προσθήκη μερικών χάλκινων διακοσμητικών φαίνεται να δίνει όμως ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα και κάνει το μπάνιο να φαίνεται πιο ζεστό και σοφιστικέ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε χάλκινη βρύση και να ενισχύσετε τη διακόσμηση του μπάνιου με κουφετί όμορφες πετσέτες.

Στο γραφείο Ακόμα κι αν δεν θέλετε να υιοθετήσετε αυτήν την τάση σε ένα ολόκληρο δωμάτιο, μπορείτε να το κάνετε στο γραφείο σας. Μια όμορφη λάμπα που συνδυάζει μάρμαρο με χαλκό και μερικά ροζ διακοσμητικά θα δημιουργήσουν το αποτέλεσμα που θέλετε.

Στην είσοδο του σπιτιού Στην είσοδο ή στο χολ του σπιτιού μπορείτε να βάλετε ένα όμορφο μαρμάρινο τραπέζι και να το διακοσμήσετε με χάλκινα στοιχεία, και ροζ διακοσμητικά. Αυτή η διακόσμηση ταιριάζει πολύ και σε industrial στιλ. Άλλωστε ο συνδυασμός διαφορετικών υφών είναι πολύ της μόδας φέτος.

thehomeissue_pale03

Στην κουζίνα Ακόμα και στην κουζίνα μπορείτε να υιοθετήσετε αυτό το τρεντ. Επιλέξτε μαρμάρινους πάγκους, βάλτε χάλκινες βρύσες και ενισχύστε τη διακόσμησή σας με ροζ μπολ, ποτήρια και διακοσμητικά. Το μάρμαρο θα δώσει κλασικό στιλ στην κουζίνα ενώ ο χαλκός θα προσθέσει την ξεχωριστή του πινελιά. Με τις ροζ προσθήκες θα εξισορροπήσετε τη διακόσμηση και θα προσθέσετε την κατάλληλη ποσότητα γυναικείας λάμψης.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com- the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.