HOME SWEET HOME

Stokke Home: Βρεφικά έπιπλα υψηλής ποιότητας και αισθητικής


13 Μαΐου 2015

Stokke-Home-0696-White-b1.jpg

Σας παρουσιάζουμε την Stokke home, μια σειρά επιπλο-συνθέσεων για το παιδικό δωμάτιο που αναπτύσσεται μαζί με το παιδί σας από τη στιγμή που γεννιέται μέχρι τα πρώτα παιδικά του χρόνια.

Συνδυάζοντας κατασκευαστική δεξιοτεχνία και το καλύτερο σκανδιναβικό ντιζάιν, η ευελιξία της σειράς Stokke  home σας επιτρέπει να επιλέξετε και να συνδυάσετε κομμάτια που ταιριάζουν στον χώρο σας, μεγάλα ή μικρά, τρυφερά ή πιο εκλεπτυσμένα. Κάθε τμήμα της συλλογής παρέχει ποιότητα, λειτουργικότητα και ομορφιά.

Stokke® Home? Bed, Dresser and Changer as desk. Stokke® Home? Bed Tent textile, Beige Stripe.

Διατίθεται σε ζεστό Hazy Grey και Λευκό με ταιριαστά αξεσουάρ, για να βάλετε τη δική σας πινελιά.

Η σειρά Stokke Home και όλη η γκάμα της Stokke  βρήκε το… σπίτι της αποκλειστικά στο Stokke Shop by Τρίκυκλο στο Χαλάνδρι. Από το 2003 έως το 2008, το κατάστημα Τρίκυκλο ανέλαβε τη διανομή και προώθηση των προϊόντων της Stokke αποκλειστικά σε όλη την Ελλάδα μέσα από το φυσικό αλλά και το ηλεκτρονικό του κατάστημα (trikiklo.com). Δε θα μπορούσε λοιπόν, παρά να αποτελέσει τον ιδανικό συνεργάτη της Stokke, για να προσφέρει το απόλυτο “brand experience” σε ένα καλαίσθητο χώρο, ειδικά διαμορφωμένο για τους παλιούς πιστούς αλλά και τους μελλοντικούς Stokke fans!

Λίγα λόγια για τη σχεδιαστική διαδικασία.

“Σπίτι είναι το μέρος όπου είσαι ο εαυτός σου, όπου περνάς χρόνο με την οικογένειά σου, το μέρος όπου χαλαρώνεις, παίζεις και νιώθεις ασφάλεια. Πουθενά δεν είναι σαν το σπίτι σου. Η έμπνευση για τη νέα σειρά παιδικού δωματίου γεννήθηκε από το ασύγκριτο συναίσθημα που έχει κανείς όταν είναι στο σπίτι του. Θέλαμε να εντάξουμε αυτούς τους θετικούς συνειρμούς στο σχέδιο και πήραμε ως αφετηρία την παγκόμσια εικόνα που συμβολίζει το “Σπίτι” – το σχήμα ενός σπιτιού. Το σχήμα του σπιτιού φαίνεται καθαρά στο κεντρικό κομμάτι της συλλογής: το Κρεβάτι. Πηγή έμπνευσης ήταν επίσης και το ότι στα παιδιά αρέσει να χτίζουν σκηνές ή κάστρα όταν παίζουν. Ο προστατευμένος μικρός χώρος τα κάνει να νιώθουν ασφαλή και ανεξάρτητα και ταυτόχρονα έχουν ένα δικό τους, μυστικό μέρος να εξερευνήσουν. Θέλαμε τα προϊόντα να μεγαλώνουν με το παιδί σας, πέρα από κάθε τάση της μόδας ή χρονική περίοδο.”

[gallery-448602]