HOME SWEET HOME

To χρώμα της φύσης στο σαλόνι σας


18 Οκτωβρίου 2015

Η ζωή στην πόλη έχει τα καλά της αλλά έχει και τα μειονεκτήματα. Ένα από αυτά είναι πως δεν υπάρχουν πολλά σπίτια με κήπους και αυλές. Αν και το δικό σας σπίτι δεν διαθέτει κήπο ή αυλή, τότε μπορείτε να του δώσετε μερικές πινελιές πράσινου διακοσμώντας το με το χρώμα του λάιμ. Άλλωστε το πράσινο είναι ένα χρώμα που φέρνει ηρεμία και αποτελεί πολύ καλό φενγκ σούι.

Σε τοίχους και σε λεπτομέρειες Αν σας αρέσει να αλλάζετε χρώμα στον χώρο συχνά τότε μπορείτε να βάψετε λάιμ μόνο έναν τοίχο. Συνδυάστε το λάιμ με διακοσμητικά αντικείμενα σε σκούρο μπορντό ή μαύρο για μία ωραία αντίθεση που θα ενισχύσει το στιλ του χώρου σας.

thehomeissue_lime01 (1)

Μονοχρωμία Δημιουργήστε ένα λάιμ δωμάτιο που δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο! Η μονοχρωμία είναι διαχρονική και δεν χρειάζεται να σκεφτείτε ποια χρώματα να συνδυάσετε. Διαλέξτε την απόχρωση που σας αρέσει και εφαρμόστε την σε όλο τον χώρο. Αυτό το δωμάτιο θα γίνει το αγαπημένο σας και θα το θαυμάζουν οι επισκέπτες σας.

thehomeissue_lime001

Λάιμ με τιρκουάζ Πρόκειται για δύο έντονα χρώματα που θα δώσουν στο σπιτι σας τον αέρα της εξοχής. Μπορείτε να επιλέξετε τα δύο αυτά χρώματα για τις πιο μεγάλες επιφάνειες του σπιτιού σπάζοντας την πολυχρωμία με μερικά λευκά έπιπλα. Προτιμήστε το λάιμ για κάποια επιφάνεια τοίχου και χρησιμοποιήστε μερικά λάιμ και τιρκουάζ μαξιλάρια.

thehomeissue_lime02

Σε έπιπλα Επιλέξτε απαλά χρώματα για τη διακόσμησή σας ή ασπρόμαυρα και ενισχύσετε με ένα ή δύο έπιπλα σε λάιμ απόχρωση. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ όμορφο και δε θα το βαρεθείτε καθόλου εύκολα.

thehomeissue_lime04

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.