HOME SWEET HOME

Tα 8 αντικείμενα που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα σπίτι


14 Δεκεμβρίου 2015

Εκεί που τα τετραγωνικά εξαντλούνται, αυτά τα αντικείμενα φτιάχνουν... χώρο!

Είναι το σπίτι σας μικρό; Πολλά σπίτια και διαμερίσματα, δε διαθέτουν την άνεση του χώρου που θα θέλαμε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν κάνουν για εμάς! Κι αυτό γιατί, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα αντικείμενα, μπορείτε να δημιουργήσετε έξτρα χώρο ακόμα και σε ένα σπίτι που δεν σας παίρνει! Δείτε παρακάτω ποια 8 αντικείμενα δίνουν χώρο και σώζουν... διακοσμητές!

Τραπέζια τύπου nest Πώς χωράνε τρία τραπέζια σε ένα χώρο; Χάρη στη ξεχωριστή «μαγεία» των τραπεζιών τύπου nest που μπαίνουν το ένα μέσα στο άλλο. Αν, μάλιστα, το υπνοδωμάτιό σας λειτουργεί και ως καθιστικό και ψάχνετε για μια εύκολή λύση για κομοδίνο και coffee table, αυτά τα τραπεζάκια είναι ιδανικά για εσάς. Όποτε χρειάζεστε έξτρα επιφάνεια, απλά τραβάτε ένα και έπειτα το τοποθετείτε κάτω από τα υπόλοιπα!

thehomeissue_smallspaces002-1

Πουφ Πριν τα απορρίψετε, σκεφτείτε ότι υπάρχει παραπάνω από μια χρήση σε αυτό το αντικείμενο. Το πουφ άλλωστε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάθισμα αλλά και ως τραπέζι. Τοποθετήστε το δίπλα στον καναπέ σας, χρησιμοποιήσετε το ως κομοδίνο.

thehomeissue_smallspaces003

Ράφια Τα ράφια –και ειδικά τα πλωτά– θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έξτρα αποθηκευτικό χώρο στο μικρό σπίτι σας! Κατά τη γνώμη μας, μάλιστα, λειτουργούν άψογα και ως κομοδίνα, τοποθετημένα δίπλα από το κρεβάτι σας.

thehomeissue_smallspaces004

Καθρέφτες Το έχουμε ξαναπεί: οι μεγάλοι καθρέφτες ξεγελούν το μάτι και δημιουργούν την αίσθηση βάθους σε κάθε χώρο που μπαίνουν. Χρησιμοποιήστε τους όχι μόνο στα μικρά δωμάτια αλλά και στους χώρους του σπιτιού που είναι στενόμακροι.

thehomeissue_smallspaces005

Καλάθια Χωράνε παντού, σας χαρίζουν έξτρα αποθηκευτικό χώρο και σας βοηθούν στην οργάνωση του σπιτιού σας. Χρειάζεται να σας πούμε περισσότερα για να σας πείσουμε;

thehomeissue_smallspaces006

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.