HOME SWEET HOME

Χmas Decor: 3 αλλαγές που θα αλλάξουν το χώρο στο λεπτό


26 Δεκεμβρίου 2015

Λατρεύετε τα Χριστούγεννα αλλά δεν έχετε προλάβει να στολίσετε; Παρακάτω θα βρείτε 3 tips για να περάσει το Χριστούγεννα-εξπρές από το σπίτι σας!

Μπορεί να τα λατρεύετε αλλά να μην έχετε προλάβει να βγάλετε τα εορταστικά στολίδια από τις «κρυψώνες» ή απλά να μην έχετε στολίσει από φόβο ότι τα πολλά (άπειρα) χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ σας θα σας χαρίσουν μια θέση ανάμεσα στα πιουπερβολικά στολισμένα σπίτια. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που δεν έχετε ανοίξει την πόρτα σας στα Χριστούγεννα ακόμα, παρακάτω θα βρείτε 3 εύκολες αλλαγές που μπορείτε να κάνετε στο χώρο για να τα βάλετε σε αυτόν εύκολα και γρήγορα!

Στο πρώτο χτύπημα Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι καλεσμένοι σας στο σπίτι σας; Την είσοδο και το χολ σας φυσικά! Φροντίστε λοιπόν να τα βάλετε στο πνεύμα των Χριστουγέννων χρησιμοποιώντας γιρλάντες ελάτου, κεριά LED, εποχιακά φυτά ή ακόμα και γιορτινά διακοσμητικά είδη. Όλα τα παραπάνω με μέτρο φυσικά. Δείτε εδώ πώς θα διακοσμήσετε το σπίτι σας ακόμα και χωρίς χριστουγεννιάτικο δέντρο.

thehomeissue_xpressxmas002

Χριστούγεννα στο χολ Για να φέρετε τα Χριστούγεννα στο σπίτι σας σε χρόνο αστραπή δεν έχετε παρά να εκμεταλλευτείτε τις αναμνήσεις σας! Τι εννοούμε; τοποθετήστε στο χολ σας ένα μικρό τραπέζι και γεμίστε το με χριστουγεννιάτικες κάρτες που σας έχουν στείλει φίλοι και συγγενείς. Εναλλακτικά, μπορείτε να το διακοσμήσετε με έναν δίσκο γεμάτο με χριστουγεννιάτικες μπάλες και στολίδια και… μόλις ήρθαν τα Χριστούγεννα στο χολ σας!

thehomeissue_xpressxmas003

Γύρω από το τζάκι Αν έχετε τζάκι στο σπίτι τότε είναι βέβαιο ότι αυτό μετατρέπεται σε hot spot κατά την περίοδο των γιορτών.

thehomeissue_xpressxmas004

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.