HOME SWEET HOME

Aυτό είναι το χρώμα που θα επικρατήσει στο σπίτι όλη τη σεζόν


28 Απριλίου 2016

Μια αλλαγή στην απόχρωση των τοίχων ενός δωματίου του σπιτιού σας μπορεί στην κυριολεξία να μεταμορφώσει το χώρο σας. Αλλάζοντας το χρώμα και μερικές μικρές λεπτομέρειες ο χώρος ανανεώνεται και αποκτάει καινούριο ενδιαφέρον.

Ένα νέο χρώμα κάνει δυναμικά την εμφάνισή του αυτή τη σεζόν. Παρόλο που το χρώμα της μέντας ήταν και πέρυσι μόδα, φέτος αποτελεί ένα από τα πιο hot χρώματα για να βάψετε κάποιους ή όλους τους τοίχους του σπιτιού σας αλλά και για να διακοσμήσετε το χώρο σας. Το συγκεκριμένο χρώμα θα το βρείτε σε διάφορες αποχρώσεις και μπορεί να είναι έντονο, πιο απαλό, πιο δυνατό ή πιο ουδέτερο.

Η μέντα στους τοίχους Βάφοντας τους τοίχους σας σε αυτό το γλυκό χρώμα αμέσως η διακόσμηση του χώρους σας αναδεικνύεται καλύτερα. Όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, τα έπιπλα σε γήινες αποχρώσεις τονίζονται ακόμα καλύτερα όταν συνδυάζονται με αυτό το όμορφο background στο χρώμα της μέντας.

thehomeissue_mint06

Αξεσουάρ Σπάστε τη μονοτονία του χώρου σας προσθέτοντας μερικές πινελιές από διακοσμητικά σε αυτό το πανέμορφο χρώμα. Ένα φωτιστικό και μερικά μαξιλάρια στο χρώμα της μέντας μπορούν να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά το χώρο σας δίνοντάς του μια πιο ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή αύρα.

thehomeissue_mint04

Κουζίνα Βάψτε τα ντουλάπια της κουζίνας σε αυτή την όμορφη απόχρωση και αμέσως όλος ο χώρος θα δείξει πιο ευπρόσδεκτος και φωτεινός. Διακοσμήστε με πράσινα διακοσμητικά και φυτά για ακόμα πιο ζωντανό και χαρούμενο αποτέλεσμα.

thehomeissue_mint02

Αν επιθυμείτε κάτι πιο διακριτικό μπορείτε να βάψετε μόνο το κάθισμα των καρεκλών της κουζίνας στην απόχρωση της μέντας. Θα δώσει μια ωραία πινελιά στο χώρο σας.

thehomeissue_mint05

Δείτε πόσο χαριτωμένη φαίνεται η κουζίνας της φωτογραφίας. Λίγη φλοράλ ταπετσαρία, μερικές όμορφες πιατέλες στον τοίχο, φλοράλ και ριγέ πετσέτες και φωτιστικά στο χρώμα της μέντας δίνουν στο χώρο μια γυναικεία πινελιά που είναι πολύ χαριτωμένη.

thehomeissue_mint08

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.