HOME SWEET HOME

ΑΝΑΜΑ Deco: Εδώ θα βρεις τα πάντα για την εσωτερική διακόσμηση


23 Ιουνίου 2016

AD59-1.jpg

Η διακόσμηση του σπιτιού αντανακλά την προσωπικότητα σου. Ο πιο εύκολος τρόπος να το διαπιστώσεις είναι να ρίξεις μία ματιά γύρω σου και να δεις πόσο πληθωρικές ή minimal είναι οι γραμμές των επίπλων, πόσο φωτεινά, έντονα ή σκοτεινά είναι τα χρώματα και πόσο χρηστική ή συναισθηματική αξία έχουν τα έπιπλα και τα αντικείμενα. Όλα αυτά έχουν σημασία και αυτό γιατί η αισθητική σου, τα συναισθήματα σου και οι ανάγκες σου, αποκτούν μορφή μέσω των επιλογών σου οι οποίες είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Για να βρεις ό,τι επιθυμείς ή ό,τι φαντάζεσαι για το σπίτι απευθύνσου στο κατάστημα ANAMA Deco στην Κηφισιά.

Εκεί, θα εκπλαγείς όταν ανακαλύψεις ότι σε έναν χώρο μόλις 60 τ.μ. συνυπάρχουν και "συνεργάζονται", το τσιμέντο οικοδομών, τα σκουριασμένα σίδερα, οι ξύλινες σανίδες από σκάρωμα παλιών βαρελιών, τα φυσικά αποξηραμένα φύλα, τα ιστιοπλοϊκά σχοινιά, οι κορμοί δέντρων, τα παλαιά πλακάκια πατώματος δεκαετίας του '60, τα φθαρμένα πέταλα αλόγων, τα ξεφτισμένα δέρματα, τα μασίφ ξύλα με ειδικές επεξεργασίες και βαφές, τα μεταλλικά στριφόνια και παξιμάδια.

Ο Κώστας Γιαμπάνης και ο Πέτρος Κωστόπουλος - σύμβουλος σε θέματα concept & marketing, κάθισαν, σκέφτηκαν, σχεδίασαν και δημιούργησαν τραπέζια, φωτιστικά, βιβλιοθήκες, σκαμπό, σουπλά, σουβέρ, κονσόλες, καθρέπτες και οτιδήποτε έχει σχέση με την εσωτερική διακόσμηση. Οι τιμές που θα δεις είναι λογικότατες αν σκεφτείς ότι όλα κατασκευάζονται με το χέρι. Μπορείς να βρεις έξυπνα δώρα για μια απλή επίσκεψη, δώρα γάμου, έως και ειδικές κατασκευές, με τιμές που ξεκινούν από 20€.

Ο χώρος σε φιλοξενεί και σου αποδεικνύει ότι "Το οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς γίνεται πραγματικότητα". Στο ΑΝΑΜΑ Deco δεν αντιμετωπίζεσαι ως ένας απλός πελάτης. Χρειάζεται ένας διάλογος για να μοιραστείς τις σκέψεις σου ώστε να πάρουν μορφή στον χώρο σου. Art is everywhere...

[gallery-639585]