HOME SWEET HOME

Ψάχνετε την κατάλληλη υπηρεσία καθαρισμού για τα χαλιά σας;


24 Ιουνίου 2016

90b40f34c4d34f583a466e7b96525edf26f9649222d7968089414243df7d855e.jpg

Η εποχή που τα χαλιά παίρνουν τον δρόμο της φύλαξης και του καθαρισμού είναι εδώ. Και επειδή πάντα η λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά, για ένα περιβάλλον που επενδύει στη λειτουργικότητα και την άνεση ο εντοπισμός της κατάλληλης υπηρεσίας καθαρισμού παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο.

Ποια είναι λοιπόν τα επτά σημεία που θα πρέπει να προσέξει ο καθένας ώστε το σπίτι του να είναι το ιδανικό καταφύγιο κάθε εποχή;

1. Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός, το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ακριβείας θα πρέπει να είναι τα βασικά κριτήρια στη διαδικασία ανεύρεσης των ειδικών για τα χαλιά.

2. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες βιολογικού καθαρισμού που επενδύουν σε απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον οικολογικά υλικά που καθαρίζουν σε βάθος τα χαλιά είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Ο υγρός καθαρισμός της Expert Clean για παράδειγμα που εξαφανίζει τις αλλεργιογόνες ουσίες μπορεί να κάνει τους τελειομανείς να την εμπιστευτούν με κλειστά μάτια.

3. Το χρώμα του κάθε χαλιού θα πρέπει να παραμείνει ζωντανό. Δεν το στέλνουμε άλλωστε για βάψιμο αλλά για καθάρισμα. Μια ελεγχόμενη διαδικασία που θα έχει ως αποτέλεσμα τον βαθύ καθαρισμό ο οποίος θα θωρακίσει την υφή των χαλιών και θα διατηρήσει ανέπαφα τα χρώματα είναι το ζητούμενο.

4. Υπάρχει μια διαδικασία που αντιμετωπίζει τον καθαρισμό του κάθε χαλιού ως ξεχωριστή περίπτωση και προχωρά σε μια πλήρη ανάλυση των αναγκών του, καταγράφοντας τις περιοχές όπου συγκεντρώνονται τα περισσότερα μικρόβια και οι ρύποι. Γιατί να μην την αναζητήσουμε;

5. Οι εταιρείες που χρησιμοποιούν οικολογικά, αντι-αλλεργικά απορρυπαντικά, που δεν αφήνουν κατάλοιπα και διώχνουν μακριά τους φόβους για μικρόβια είναι ο νέος σύμμαχος των γονέων. Ένα ασφαλές περιβάλλον που σέβεται τις ανάγκες των μικρών παιδιών θα πρέπει να είναι η προτεραιότητα όλων.

6. Τα κατοικίδια χρειάζονται έναν καθαρό χώρο που να είναι φιλικός προς τους ευαίσθητους οργανισμούς τους. Υπάρχουν ταπητοκαθαριστήρια που νοιάζονται για αυτά και χρησιμοποιούν ουδέτερα προϊόντα, τα οποία καθαρίζουν το χώρο χωρίς να επιβαρύνουν την υγεία τους. Βρείτε τα!

7. Οι προσφορές δεν θα μπορούσαν παρά να αποτελούν ένα ακόμη κριτήριο στην εποχή μας. Τα καθαριστήρια χαλιών Expert Clean, ας πούμε, έχουν καθιερώσει μια έκπτωση 15% στο σύνολο του λογαριασμού του κάθε ενδιαφερόμενου για κάθε νέο πελάτη από την Αθήνα που θα τους συστήσει, ενώ προχωρά και σε εκπτώσεις οι οποίες φτάνουν και στο 45% για τους πελάτες με χαλιά που καλύπτουν επιφάνειες πολλών τετραγωνικών μέτρων.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα των ταπητοκαθαριστηρίων Expert Clean.

Το διαβάσαμε στο koolnews.gr