HOME SWEET HOME

Το Καλοκαίρι ήρθε! Έλα στα Praktiker!


6 Ιουλίου 2016

asfaleia-stin-paralia_main.jpg

Το καλοκαίρι ήρθε και η διάθεσή μας έχει ήδη γίνει πιο φωτεινή αφού βρισκόμαστε ήδη σε περίοδο διακοπών.

Είτε μείνετε στο σπίτι, είτε σχεδιάζετε εκδρομές και εξορμήσεις σε παραλίες και στη φύση, τα καταστήματα Praktiker και ο νέος Κατάλογος Καλοκαίρι & Δροσιά βρίσκονται δίπλα σας με πρακτικές, έξυπνες και οικονομικές λύσεις για την καλύτερη οργάνωσή σας!

Ο νέος Κατάλογος της Praktiker αποτελεί τη βίβλο του φετινού καλοκαιριού, αφού περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να σας βρει το καλοκαίρι απόλυτα προετοιμασμένους και ξέγνοιαστους:

  • Είδη camping, για τους πιο περιπετειώδεις και φυσιολάτρες: σκηνές διαφόρων μεγεθών και στυλ, υπνόσακοι, στρώματα ύπνου, πανιά σκίασης, τραπεζοκαθίσματα, καθώς και άλλα είδη εξοπλισμού, όπως σακίδια, είδη φωτισμού, αντικουνουπικά, αιώρες, κτλ.
  • Είδη παραλίας  γιατί  καλοκαιρινές διακοπές χωρίς θάλασσα & παραλία δεν γίνεται: ομπρέλες και καρέκλες παραλίας, ψάθες, ξαπλώστρες, ψυγειάκια και τσάντες coolers, φουσκωτά στρώματα, είδη για κολύμπι, όπως μάσκες θαλάσσης, βατραχοπέδιλα, αλλά και παιχνίδια για την παραλία.
  • Μεγάλη ποικιλία σε πλαστικές πισινές υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας σε διάφορα μεγέθη.
  • Ποδήλατα (περισσότερα από 120) και ποδηλατικά αξεσουάρ (περισσότερα από 400).
  • Μεγάλη ποικιλία σε είδη κλιματισμού για το σπίτι ή το εξοχικό σας, όπως κλιματιστικά (επίτοιχα και φορητά) και ανεμιστήρες (επιτραπέζιοι, δαπέδου, οροφής, με σύστημα υδρονέφωσης, κτλ).

Παράλληλα, στο praktiker.gr είναι διαθέσιμα έξυπνα tips, ιδέες και προτάσεις και για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις σας και για τη δροσιά σας!

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα της Praktiker στο www.praktiker.gr & στη σελίδα Praktiker Hellas στο Facebook.